Замість квітів на 1 вересня батьки львівських школярів віддають гроші на армію

3346 0
Батьки школярів у деяких школах Львова долучилися до ініціативи допомогти військовим і на свято Першого дзвоника замість того, щоб купувати квіти, віддають гроші на потреби армії.

Зокрема, кошти для солдат зібрали у школі №32. Таку ж акцію проведуть і у школі у Винниках поблизу Львова - 1 вересня на порозі шкіл стоятимуть скриньки та волонтери, які збиратимуть гроші для солдат, написав у Facebook Богдан Шустер.

Ініціативу ще раніше почали поширювати у соцмережі Facebook. Як повідомляло tvoemisto.tv, львівських школярів закликали прийти на 1 вересня не з букетами квітів, а з саморобними українськими прапорцями з написом «Замість квітів – допомога армії». Гроші, які б були витрачені на купівлю квітів, ініціатори закликали віддати для потреби армії.

У понеділок, 1 вересня, школи Львова приймуть на навчання 68 тис. дітей. З них 7431 дитина – це першокласники, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Близько сотні першокласників із родин переселенців.

Читайте також: У Львові перевірили якість рюкзаків, зошитів та шкільної форми 

У новому навчальному році на львівських школярів чекають зміни – більше канікул зимою та відпрацювання по суботах, посилена охорона в школах, повноцінне відновлення уроків захисту вітчизни. Детальніше про зміни читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!