Київ

Заступником Кличка з питань захисту довкілля став Володимир Прокопів

683 0
У Кличка провели ротацію повноважень заступників голови КМДА
Володимир Прокопів/Facebook

Володимир Прокопів/Facebook

Депутат від «Європейської Солідарності» Володимир Прокопів призначений профільним заступником мера, відповідальним за захист довкілля. Про це повідомила депутатка Київради Євгенія Кулеба.

«Віднедавна профільним заступником мера, відповідальним за захист довкілля є Прокопів Володимир», - зазначила вона.

«Тому тепер звертайтеся до нього (ну і до мене також), якщо вам не подобаються зрізані під нуль дерева, підстрижений до землі газон, чи квіткова інсталяція з пательнею борщу», - додала вона.

Кулеба також повідомила, що повноваження у сфері захисту тварин в місті, які раніше були в комісії по благоустрою, тепер в компетенції екологічної комісії.

Раніше Прокопів був заступником голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень, а за здійснення повноважень КМДА у сфері охорони навколишнього середовища відповідав Петро Пантелєєв.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!