Новини
  • Як довго можна зберігати продукти в холодильнику? Як довго можна зберігати продукти в холодильнику? Приготована ​​їжа повинна зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері максимум 4-5 днів. Залишати її при кімнатній температурі більш ніж на чотири години ризиковано.
  • Сон людини залежить від її харчування, - вчені Сон людини залежить від її харчування, - вчені Від того, наскільки правильно ми харчуємося, залежить не лише стан нашого здоров‘я, але і режим сну. Такого висновку дійшли американські вчені, вивчивши статистику Дослідницької служби національного здоров’я та харчування.
  • У Львові визначили, який сир краще не їсти У Львові визначили, який сир краще не їсти У Львові перевірено якість твердих сирів. З 12 зразків лише вісім виявились справжніми. Дослідження провів центр експертиз "Тест". Сири обирали за популярністю торгових марок, а також за особливо низькими цінами.
  • Сьогодні у Львові стартує національне Свято Шоколаду Сьогодні у Львові стартує національне Свято Шоколаду Сьогодні о 12.00 у Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) год розпочне роботу «Ярмарок Валентина», а в 14.00 год відбудеться унікальне «Шоколадне вінчання».
  • Названо продукти, якими найчастіше можна отруїтись в ресторані Названо продукти, якими найчастіше можна отруїтись в ресторані Якщо ви не любите готувати і волієте їсти в ресторанах, будьте готові до того, що вам незабаром доведеться зіткнутися з проблемою харчового отруєння. Американські вчені підрахували, що харчуючись у закладах громадського харчування ризик отруєнь підвищується в 7 разів.
  • Львів Львів'яни змагатимуться за звання "Домашній кондитер" У Львівському палаці мистецтв 16 лютого у межах VI Національного свята шоколаду відбудеться II Чемпіонат «Домашній кондитер». До участі у солодкому змаганні зголосилося 9 найсміливіших кондитерів-аматорів.
  • В ефір повернули Львівське радіо В ефір повернули Львівське радіо Львівське радіо повернулось в ефір на частоті 67,4 МГЦ на хвилях Першого національного, який повернувся до ефірного мовлення разом із радіо "Промінь" та "Культура".
  • Названо ТОП-7 продуктів, що допомагають схуднути Названо ТОП-7 продуктів, що допомагають схуднути Існують продукти, від яких не тільки не набереш вагу, але і добряче схуднеш. Проте, потрібно правильно їх вживати.
  • До Дня Валентина львів До Дня Валентина львів'янам дарують квитки на концерт Океану Ельзи До 14 лютого включно триває святкова акція від мережі Kasa.in.ua, учасники якої потраплять на концерт справжніх рок-романтиків – гурту «Океан Ельзи», придбавши один квиток, а другий отримавши в подарунок.
  • У Львові обмежать повороти наліво У Львові обмежать повороти наліво У Львові проект з впорядкування паркомісць, пішохідних зон та руху автомобілів передбачає радикальні заходи. Зокрема, у місті обмежать повороти наліво на вулицях з двостороннім рухом.
  • Українцям радять судитись через зламані авто на поганих дорогах Українцям радять судитись через зламані авто на поганих дорогах Юристи радять українським водіям судитися для відшкодування завданої шкоди у разі, якщо їхні автівки постраждали внаслідок незадовільного стану дорожнього покриття.
  • Помідори корисні для серця Помідори корисні для серця Нове дослідження, проведене вченими Університету Тафтс в Бостоні, США, показало, що регулярне вживання лікопіну протягом багатьох років може послужити відмінною профілактикою проблем із серцем.
  • У Львові виступить польський гурт, що виник на перетині музичних світів і традицій У Львові виступить польський гурт, що виник на перетині музичних світів і традицій 28 лютого у Львові в межах всеукраїнського туру виступить струнний квінтет Vołosi. Концерт ваідбудеться у галереї «Coralli»(вул. Менцинського, 5, в подвір’ї), початок о 19:00, вхід – 50 грн. Про це "Твоє місто" повідомили організатори туру.
  • Українці менше купують нові авто Українці менше купують нові авто Продаж нових легкових автомобілів в січні поточного року скоротився на 17,5% у порівнянні з січнем 2012 року.
  • Як правильно обрати лижі Як правильно обрати лижі В Україні у розпалі гірськолижний сезон. Тому «Твоє місто» спільно з магазином «Бумеранг» започаткували для Вас нову рубрику – «Твій екстрім», де ми фахово розповідатимемо про все, що стосується активного відпочинку взимку .
  • Перелік напоїв, що сприяють омолодженню Перелік напоїв, що сприяють омолодженню Як показали дослідження, є напої, які володіють ефектом омолодження, а їх вживання значно сповільнить старіння.
  • В Україні змінили правила оплати штрафів ДАІ В Україні змінили правила оплати штрафів ДАІ Державтоінспекція зобов’язала водіїв під час оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху обов’язково зазначати серію і номер протоколу про адміністративне правопорушення.
  • ДАІ моніторить центр Львова ДАІ моніторить центр Львова У Львові Державтоінспекція розпочала моніторинг дорожньої ситуації. До середини лютого правоохоронці визначатимуть найпроблемніші місця у місті.
  • На львівських дорогах розпочали ямковий ремонт На львівських дорогах розпочали ямковий ремонт У Львові ями на дорогах, що утворилися під час зими, ліквідовують, розігріваючи старий асфальт. Роботи тривають в Сихівському та Личаківському районах. Завтра, якщо збережеться суха погода, районні адміністрації планують розпочинати ямковий ремонт гарячим асфальтом.
  • П П'яних водіїв в Україні хочуть штрафувати на 6 тисяч гривень Штраф за водіння в нетверезому стані можуть збільшити із 3400 гривень до 5900 гривень, а термін позбавлення права на керування автомобілем — із одного до двох років.
  • У Львові на 3 дні перекрита одна з центральних вулиць У Львові на 3 дні перекрита одна з центральних вулиць Сьогодні, 7 лютого, з 08:00 обмежений рух на вулиці Кобилянської у Львові. Рух обмежено через ремонтні роботи.
  • Львів Львів'янам покажуть 7 короткометражок найкращих режисерів світу Цими вихідними львів'ян запрошують на перегляд нового авторського кіно - FUTURE SHORTS: ЗИМА 2013. Про це "Твоє місто" повідомили організатори.
  • Біля катедрального собору у Львові заборонять паркуватись Біля катедрального собору у Львові заборонять паркуватись Цьогоріч площу перед Латинським кафедральним собором звільнять від припаркованих автомобілів — заявив Олег Шмід, радник міського голови Львова з питань влаштування велоінфраструктури.
  • У День закоханих львів У День закоханих львів'ян запрошують на "Ніч для жінок" Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» презентував репертуар на лютий. Для тих, хто хоче зробити оригінальний подарунок до Дня закоханих, актори готують виставу-комедію «Ніч для жінок».
  • Названо 10 продуктів, які роблять дітей розумнішими Названо 10 продуктів, які роблять дітей розумнішими Якщо діти погано вчаться в школі, то проблема може полягати не в їх інтелектуальних здібностях, а в недостатньому або неправильному харчуванні для дитячого мозку.
  • Смартфони можуть викликати алергію. Перелік моделей Смартфони можуть викликати алергію. Перелік моделей Виявляється, мобільний телефон є не тільки переносником зарази, але і сильним алергеном. Він може стати причиною виникнення висипу, свербіння та почервоніння на шкірі обличчя і рук. Подібна реакція спостерігається у людей з алергією на метали.
  • Вчені визначили, яка їжа робить людей щасливими Вчені визначили, яка їжа робить людей щасливими Від того, що ми їмо, залежить наш настрій, стверджують вчені з Університету Отаго. На їх думку, на відчуття спокою та щастя впливає кількість уживаних у їжу фруктів і овочів.
  • Паркуватись на вулиці Лисенка у Львові заборонено Паркуватись на вулиці Лисенка у Львові заборонено Вулиця Лесі Українки у центрі Львова є пішохідною після реконструкції минулого року. Районна адміністрація надала дозвіл на проїзд лише для мешканців цієї вулиці.
  • «Автоцивілка» може подорожчати на 50% «Автоцивілка» може подорожчати на 50% Моторне (транспортне) страхове бюро запропонувало регулятору страхового ринку підвищити вартість автострахування, щоб не допустити погіршення платоспроможності гравців ринку.
  • У Львові виступить Павло Табаков У Львові виступить Павло Табаков 3 лютого в ресторані імпровізацій Грушевський cinema jazz (просп. Шевченка, 28) відбудеться концерт Павла Табакова. Початок о 20:00.
  • Названо продукти, де найчастіше трапляється ГМО Названо продукти, де найчастіше трапляється ГМО До продуктів, які протягом останніх п’яти років виявились найбільш генетично модифікованими, до складу яких, зрештою, входять соя та кукурудза, належать – ковбасні вироби, пельмені, соєве молоко, цукерки, шоколад, торти. Про це повідомив головний спеціаліст управління Держсанепідемслужби у Львівській області Мирослав Гушул.
  • У львівському хлібі знайшли ГМО У львівському хлібі знайшли ГМО Минулого року державна санепідслужба Львівської області виявила генетично модифіковані організми (ГМО) у хлібі. Про це повідомив Мирослав Гушул, головний спеціаліст управління держсанепідслужби.
  • Як відкрити ТОВ. Поради Як відкрити ТОВ. Поради Для початку, варто позначити етапи процесу, які включають в себе: створення установчих документів (статут, установчий договір); із заповнення реєструючих документів і завірення їх у нотаріуса; надання пакета документів у фіскальний реєстраційний орган; отримання свідчень, що підтверджують створення ТОВ і постановку його на податковий облік; виготовлення печатки організації; отримання повідомлення про реєстрацію в органах статистики; отримання відповідних повідомлення про постановку на облік в ФССС, в Пенсійному фонді, у Фонді обов'язкового медичного страхування; відкриття розрахункового рахунку ТОВ.
  • У Львові святкуватимуть Китайський Новий рік У Львові святкуватимуть Китайський Новий рік У Львові святкуватимуть Новий рік за китайськими традиціями. На Міжнародному фестивалі «Китайський Новий рік в Україні» на площі Ринок працюватиме ярмарок страв китайської кухні та традиційних новорічних сувенірів.
  • Прокуратура вказала, на що не має права львівська ДАІ Прокуратура вказала, на що не має права львівська ДАІ Працівники ВДАІ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області порушують вимоги закону при складанні протоколів про адміністративні правопорушення за 122, 124 та 130 ст. КУпАП. Про це засвідчують результати проведеної прокуратурою міста Львова перевірки, інформує прес-служба.
  • У Львові буде ще один пам У Львові буде ще один пам'ятник У Львові з'явиться пам'ятник творцеві мелодії державного гімну України, композиторові Михайлу Вербицькому.
  • Переоформити авто в Україні стане простіше Переоформити авто в Україні стане простіше Незабаром можна буде оформити довідку-рахунок на транспортний засіб під час перереєстрації без зняття з обліку. Про це під час конференції розповів начальник Державтоінспекції МВС України Валерій Лозовий, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ.
  • У Львові запустять додаткові автобуси в години пік У Львові запустять додаткові автобуси в години пік У Львові в ранкові та вечірні години, коли є найбільша завантаженість громадського транспорту, планують запустити експрес-автобуси. Про це у прямому ефірі ток-шоу «Відверта розмова» розповів директор ЛКП АТП -1 Михайло Сидорович.
  • У квітні львів’яни побачать "Квартирник" від "Би-2" У квітні львів’яни побачать "Квартирник" від "Би-2" 17 квітня російський гурт Би-2 виступить у Львові. Концерт відбудеться в межах українського туру Би-2 п'ятьма містами. Квитки на концерт у Львові вже з’явились у продажу.
  • ДАІ назвала години, коли найчастіше у Львові трапляються аварії ДАІ назвала години, коли найчастіше у Львові трапляються аварії Аналіз дорожньо-транспортних пригод, що сталися у Львові протягом 2012-го року свідчить, що ДТП із загиблими фіксувалися найчастіше з 20-ї до 23-ї години. Про це повідомляє прес-служба Державтоінспекції міста Львова.
  • Щоб довше жити, потрібно менше їсти - вчені Щоб довше жити, потрібно менше їсти - вчені Радикальний спосіб боротьби зі старінням винайшли американські учені. Вони пропонують зменшити раціон як мінімум удвічі й отримати бонус — незайвих 20 років життя.
  • У Львові відбудеться «Ярмарок Валентина» У Львові відбудеться «Ярмарок Валентина» Спеціально до дня закоханих, 14 лютого, VI Національне Свято Шоколаду відкриє «Ярмарок Валентина» у Львівському палаці мистецтв, що на вулиці Коперника, 17, - повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • В Україні хочуть диференціювати штрафи залежно від класу авто В Україні хочуть диференціювати штрафи залежно від класу авто У Верховній Раді зареєстровано проект закону, яким передбачається визначати розмір штрафу при порушенні правил дорожнього руху залежно від класу автівки. Відтак власники дорогих авто, згідно з проектом, будуть змушені платити у 3 – 5 разів більше.
  • В Україні з В Україні з'являться ресторани з "all inclusive" Формат закладів самообслуговування free floor (платиш за вхід за фіксованим тарифом — і їж, скільки зможеш), що стрімко розвивається в Росії, скоро буде представлений і в Україні. Про це заявляють експерти ресторанного ринку.
  • Катання на ковзанах корисне для здоров Катання на ковзанах корисне для здоров'я Катання на ковзанах — це не тільки весела зимова забава, але і відмінний спосіб зміцнити здоров‘я.
  • Стару транспортну схему у Львові змінили на 29% Стару транспортну схему у Львові змінили на 29% Чинна транспортна схема, яка була введена в дію в січні 2012 року, враховуючи зміни до маршрутів упродовж року, на 71% співпадає зі схемою руху транспорту в місті, яка діяла до 2012 року. В цьому переконаний представник ІТ-компанії «AVYS» Степан Сухарина.
  • Рух трамваїв у Львові блокують автомобілі Рух трамваїв у Львові блокують автомобілі Водіїв просять не паркувати машини на тротуарах та трамвайних коліях. Це створює незручності пішоходам, заважає руху громадського транспорту та роботі комунальних служб під час прибирання. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • У Львові відновили роботу евакуаторів У Львові відновили роботу евакуаторів Виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення «Про затвердження положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури міста Львова». Це положення удосконалили відповідно до рішення суду, опрацювали його з прокуратурою та Львівським міським управлінням міліції, ДАІ.
  • Ще кілька тижнів в Україні не реєструватимуть авто Ще кілька тижнів в Україні не реєструватимуть авто Вже близько тижня в Україні не реєструються автомобілі, розповіли відразу в декількох великих автосалонах. Причиною цьому став збій нової Національної автоматизованої інформаційної системи (НАІС) Державтоінспекції, яка почала роботу цього року та мала спростити реєстрацію транспортних засобів.
  • Українських водіїв хочуть штрафувати за літні шини Українських водіїв хочуть штрафувати за літні шини МВС подало на розгляд Кабінету міністрів проект постанови про внесення доповнень до правил дорожнього руху (ПДР), якими пропонують карати за використання шин, що не відповідають сезону,
  • МОЗ нагадує львів МОЗ нагадує львів'янам про правила купання взимку Напередодні великого свята Водохреща медики вкотре наголошують: заради збереження власного здоров'я та гарного самопочуття слід ретельно дбати про дотримання правил безпечного пірнання у відкриті водойми в зимовий період, повідомляє прес-служба МОЗ.
  • Через негоду львівських водіїв просять увімкнути фари Через негоду львівських водіїв просять увімкнути фари Державтоінспекція Львівщини звертається до водіїв бути особливо обережними за кермом. Сьогодні на дорогах Львова та області – ожеледиця. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.
  • В Україні диференційовано плату в Пенсійний при купівлі авто В Україні диференційовано плату в Пенсійний при купівлі авто Кабінет Міністрів України встановив збір на державне пенсійне страхування при купівлі-продажу авто залежно від його вартості. Про це йдеться в постанові Кабміну, прийнятій вчора.
  • Перед поїздкою у Росію українським водіям радять почистити аптечку  Перед поїздкою у Росію українським водіям радять почистити аптечку Власникам автомобілів, які вирушають до країн Митного союзу, митники нагадують про те, що туди категорично заборонено ввозити препарат «Буторфанолу тартрат». Про це інформує прес-служба Львівської митниці.
  • У Львові очікують мокрий сніг і ожеледицю У Львові очікують мокрий сніг і ожеледицю 17 січня у Львівській області очікується зниження температури до –5˚С. У Львові та області - мокрий сніг, на дорогах очікується ожеледиця.
  • Що не варто їсти на сніданок Що не варто їсти на сніданок Фахівці визначили список продуктів, які не варто вживати на голодний шлунок, щоб не нашкодити здоров‘ю.
  • Евакуатори у Львові таки працюють Евакуатори у Львові таки працюють На сьогоднішній день, за інформацією Львівавтодору, евакуатори у Львові працюють в черговому режимі, тобто, виїжджають за викликом. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Найкраще запивати їжу вином, - дієтологи Найкраще запивати їжу вином, - дієтологи Відомо, що медики не рекомендують запивати їжу. Але якщо ж ви все ж не можете втриматися, дієтологи рекомендують у такому випадку робити це правильно. Головне — обрати правильний напій.
  • Названо авто, які українці купують найчастіше Названо авто, які українці купують найчастіше Найбільш продаваною маркою легкових автомобілів на первинному ринку нового автотранспорту в 2012 році стала корейська марка Hyundai, яка закінчила рік з показником 22,868 тис. авто, поліпшивши, таким чином, попередній результат майже на 5%. Такі дані подає корпорація «Укравтопром»
  • Аромат малини допомагає скинути зайві кілограми Аромат малини допомагає скинути зайві кілограми Навіть науково обгрунтований факт того, що гладкі люди живуть довше худих, не може змусити жінок змиритися з парою-трійкою зайвих кілограмів. Останнє дослідження вчених дає жінкам ще одну можливість позбавитися від зайвої ваги і вона, на диво, дуже проста та приємна. Все, що потрібно робити — вдихати аромат малини.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!