Новини
Сторінка:71727374757677787980
  • У вівторок у Львові відбудеться безкоштовний кіносеанс У вівторок у Львові відбудеться безкоштовний кіносеанс 20 березня о 16.30 год. у кінотеатрі ім. О. Довженка у Львові відбудеться прем’єрний показ документального фільму від творців «Золотого вересня» - «Срібна Земля. Хроніка Карпатської України 1919-1939». Пластуни(нки) мають можливість потрапити на фільм абсолютно безкоштовно, а також запросити своїх друзів, батьків та родичів. Трансляція фільму відбувається в рамках святкування 100-ліття Пласту.
  • Google почне давати відповіді на запитання в пошуку Google почне давати відповіді на запитання в пошуку У найближчі декілька місяців ми можемо побачити оновлений пошук від Google, який дозволятиме користувачам задавати запитання та отримувати пряму відповідь на нього, а не лише список з 10 лінків в результатах. про це повідомляє The Wall Street Journal.
  • Оформити авто стане дешевше і легше Оформити авто стане дешевше і легше Кабмін, Мінсоцполітики та МВС отримали доручення від президента Віктора Януковича скасувати норму про сплату пенсійного збору у розмірі 3% при покупці автомобіля. Також уряд повинен до квітня поточного року скасувати окрему процедуру зняття з обліку транспортних засобів при їх відчуженні, передбачивши пряму перереєстрацію з одного власника на іншого, що дозволить скоротити процедуру перереєстрації до однієї години.
  • Україна - на першому місці в світі за якістю інтернет-підключення Україна - на першому місці в світі за якістю інтернет-підключення Україна вийшла на перше місце серед країн світу за якістю інтернет-підключення, обійшовши США, Британію та інші країни. Натомість за показником швидкості завантаження Україна посідає 28 місцe.
  • Депутати не скасували пеню за "комунальні борги" Депутати не скасували пеню за "комунальні борги" Депутати Верховної Ради України відмовились запровадити заборону на нарахування і стягнення з громадян пені за несвоєчасну оплату комуналки.
  • Експерт прогнозує підвищення ціни на бензин А-95 до 11 грн/л Експерт прогнозує підвищення ціни на бензин А-95 до 11 грн/л До кінця березня в Україні вартість бензину А-95 стандарту Євро-5 може перевищити позначку 11 грн/л, дизельного палива - 10 грн/л. Це прогнозує директор "Консалтингової групи А-95" Сергій Куюн.
  • До кінця тижня у Львові можна буде безкоштовно відвідувати спортивні секції До кінця тижня у Львові можна буде безкоштовно відвідувати спортивні секції До 18 березня львів’яни матимуть змогу безкоштовно відвідати фітнес, йогу, аеробіку, танці, пілатес, шейпінг, стрип пластику та тренажерний зал. Для цього потрібно зареєструватись за номером телефону: 297-55-00.
  • Президент України підписав закон, що забороняє рекламу сигарет Президент України підписав закон, що забороняє рекламу сигарет Президент України Віктор Янукович схвалив закон про заборону реклами тютюнових виробів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента. Зокрема, закон передбачає заборону будь-якої реклами і стимулювання продажів тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших об‘єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби.
  • За один тиждень свинина в Україні подорожчала на 11% За один тиждень свинина в Україні подорожчала на 11% За минулий тиждень на оптових ринках України свинина подорожчала на 11% (або на 5 гривень: до 50 гривень за кілограм). Про це заявила виконавчий директор асоціації "Клуб аграрного бізнесу" Єлизавета Святківська, повідомили в прес-службі новин Аграрного бізнесу.
  • Урядовці пропонують повертати гроші за ліки лише тяжкохворим Урядовці пропонують повертати гроші за ліки лише тяжкохворим У Кабінеті міністрів України визначать перелік захворювань, де вартість ліків буде підлягати частковому відшкодуванню, повідомляє ZN.UA. Ініціатива Кабміну про введення в Україні часткового відшкодування вартості ліків торкнеться лише тих груп пацієнтів, де спостерігається найбільш висока захворюваність і смертність. Про це виданню Дзеркало тижня. Україна повідомив голова Державної служби України з лікарських засобів Олексій Соловйов.
  • До Євро-2012 у Львові планують відремонтувати дві вулиці До Євро-2012 у Львові планують відремонтувати дві вулиці В намірах Львівської міської ради до Євро-2012 закінчити першу чергу вул. Вернадського до стадіону "Арена Львів" та завершити будівництво вул. Ряшівської. Про це зазначив в. о. начальника управління капітального будівництва Львівської міськради Ігор Фалюта.
  • Янукович пообіцяв українцям, що газ не подорожчає Янукович пообіцяв українцям, що газ не подорожчає Ціна на газ для громадян України не буде підвищуватися, незважаючи на вимоги МВФ. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з видатними жінками, що відбулася напередодні Міжнародного жіночого дня. Повідомила прес-служба Президента України Віктора Януковича
  • 5 найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня 5 найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня Напередодні 8 березня користувачі із Західної України – зокрема Львівської частіше запишають на Яндекмсі запити про квіти і все, що з ними пов'язано. Перше місце у топі найпопулярніших квітів серед львів`ян напередодні 8 березня - тюльпан.
  • У Львові на будинку на площі Ринок показали ролик до Євро-2012 У Львові на будинку на площі Ринок показали ролик до Євро-2012 З нагоди 100 днів до початку ЄВРО-2012 ЛКП "Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012" провела відео меппінг - проекцію 10-хвилинного ролика на один із будинків пл. Ринок.
  • Дослідники довели шкідливість освіжувачів повітря Дослідники довели шкідливість освіжувачів повітря Американські дослідники з Університету Еморі (штат Джорджія) довели, що освіжувачі повітря можуть викликати напади ядухи у алергіків і астматиків, але також і сприяють розвитку захворювань дихальної системи навіть у абсолютно здорових людей, особливо - у перші роки життя.
  • Україна може посилити маркування продуктів з ГМО Україна може посилити маркування продуктів з ГМО У США і Канаді занепокоїлися планами українського уряду змінити систему маркування харчових продуктів на вміст у них ГМО. Питання викликало пропозицію скасувати мінімальний поріг маркування в 0,9%, пише КоммерсантЪ-Украина в статті Чувствительные организмы. Якщо МОЗ не зможе надати наукового обґрунтування ГМО-маркування всіх продуктів харчування і постанова Кабміну все ж таки набуде чинності, це питання може стати об'єктом розгляду в органі з вирішення спорів СОТ
  • Через зимові морози влітку в Україні може бути менше абрикос, черешні та винограду Через зимові морози влітку в Україні може бути менше абрикос, черешні та винограду Через лютневі морози влітку в Україні можуть знизитись врожаї абрикос, черешні і винограду. Про це повідомив експерт плодоовочевого ринку Українського клубу аграрного бізнесу Ігор Стрелюк. За його словами, в загальному по Україні аграрії втратили урожай приблизно на 70%.
  • На вихідних у Львові триватиме ювелірна виставка На вихідних у Львові триватиме ювелірна виставка У суботу та неділю, 3 та 4 березня, у Львівському палаці мистецтв триватиме VІ спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок "ЕлітЕКСПО". Ювеліри з України та Росії привезли до Львова десятки виробів і продають більшість з них за цінами виробника.
  • Вартість ліків в Україні може знизитись від 20% до 50% Вартість ліків в Україні може знизитись від 20% до 50% Вартість ліків для населення може впасти від 20% до 50%. В Україні збираються впровадити європейську практику часткової компенсації вартості ліків (в першу чергу "соціальних"), а також ввести референтні ціни. Указ про створення відповідної робочої групи 1 березня підписала глава відомства Раїса Богатирьова.
  • 10 ознак того, що інформація на обгортці товарів - неправдива 10 ознак того, що інформація на обгортці товарів - неправдива Сайт "ВКурсе" зібрав декілька прикладів того, як маркетологи ловлять споживачів і грають на їхній необізнаності та наївності. 10 прийомів маркетологів - далі.
  • До кінця тижня EX.UA обіцяють повернути сервери До кінця тижня EX.UA обіцяють повернути сервери EX.UA обіцяють повернути сервери до кінця тижня. Про це розповів керуючий партнер юридичної компанії "Юскутум" Артем Афян, що представляє інтереси ресурсу.
  • За один місяць яйця в Україні подорожчали на 18% За один місяць яйця в Україні подорожчали на 18% В лютому 2012 року оптово-відпускні ціни на яйця курячі товарні зросли на 18%. Про це на засіданні Антимонопольного комітету України повідомила заступник начальника управління досліджень продовольчих та виробничих ринків Олена Чайковська.
  • Ціни на бензин в Україні піднялись на 10-30 копійок, - моніторинг Ціни на бензин в Україні піднялись на 10-30 копійок, - моніторинг 1 березня в автозаправних мережах «Укр-Петроль», «ЛУКОЙЛ» і ОККО ціни на нафтопродукти зросли на 10-30 копійок. Про це повідомляє «Консалтингова група А-95», посилаючись на дані цінового моніторингу.
  • УЄФА просить власників українських готелів знизити ціни
УЄФА просить власників українських готелів знизити ціни УЄФА попросила власників українських готелів знизити ціни на проживання під час проведення Євро-2012, інакше європейці просто не прийдуть в Україну.
  • З 1 березня в Україні подорожчає електроенергія З 1 березня в Україні подорожчає електроенергія Національна комісія, яка здійснює регулювання у сфері енергетики (НКРЕ), затвердила роздрібні тарифи енергопостачальних компаній на електроенергію на березень 2012 року. Відповідно до змін роздрібні тарифи для українських споживачів першого класу напруги у березні зростуть на 4% у порівнянні з тарифами, що діють в лютому; для споживачів другого класу напруги - на 3,8%.
  • У Львові найдешевші квартири на Сихові, найдорожчі - в центрі У Львові найдешевші квартири на Сихові, найдорожчі - в центрі З 21 по 27 лютого 2012 середня ціна продажу 1-3кімнатних квартир на вторинному ринку у Львові зросла на 0,14% ($ 2) до $ 1 448 за кв.м. При цьому найдешевшим залишався Сихівський район, із середнім показником $ 1 197/кв.м., а найдорожчим - Галицький район, де середня ціна продажу склала $ 1 811/кв.м.
  • 1 кг молодої картоплі та капусти весною коштуватимуть10-12 грн, – експерт 1 кг молодої картоплі та капусти весною коштуватимуть10-12 грн, – експерт Рання картопля нинішнього року коштуватиме не більше 10-12 грн. Такий прогноз на прес-конференції озвучив експерт плодово-овочевого ринку Українського клубу аграрного бізнесу Ігор Стрелюк,
  • В березні в Україні подешевшає сир, але подорожчають овочі/фрукти В березні в Україні подешевшає сир, але подорожчають овочі/фрукти В березні на українських прилавках може впасти ціна на сир - від 5 до 20% та борошно ( з 3-5 грн/кг до 2,85-4,75). Натомість можуть подорожчати овочі та фрукти. Які ціни в березні будуть на хліб, яйця, олію, м`ясо, цукор, крупи - далі.
  • Visa і MasterCard можуть покинути Україну Visa і MasterCard можуть покинути Україну Міжнародним платіжним системам доведеться або погодитися зі скороченням доходів і прийняти ризик того, що подібні рішення в інших країнах призведуть до великих втрат, або відмовитися від українського ринку. Так буде, на думку експертів, якщо буде реалізовано регулювання ринку електронних платежів з боку Національного банку України.
  • Кабмін відклав подорожчання горілки на 10 днів Кабмін відклав подорожчання горілки на 10 днів Кабінет Міністрів переніс розгляд збільшення мінімальної роздрібної ціни на горілку на початок березня. Про це на брифінгу сказав міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.
  • З Німеччини до Львова приїде 20 тисяч фанів, - ЛМР З Німеччини до Львова приїде 20 тисяч фанів, - ЛМР На матчі за участю збірної Німеччини до Львова приїдуть близько 20 тисяч фанів. Це, враховуючи 12 тисяч квитків від Федерації футболу та фанів без квитків, - розповів директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний.
  • Через негоду в Еквадорі в Україні дорожчають банани Через негоду в Еквадорі в Україні дорожчають банани Один з найпопулярніших в українців екзотичних фруктів — банан — істотно дорожчає. Причина — похолодання і стихійні лиха в Еквадорі, який є одним з провідних виробників бананів. Як відзначають учасники ринку, в останні тижні в цій країні встановилася холодна погода, а також відбулися повені, що різко скоротило пропозицію цього товару на ринку і викликало зростання цін. Це позначилося на вартості цих фруктів і в країнах-покупцях, зокрема в Україні.
  • Бензин в Україні подорожчає не більше ніж на 10-15 копійок, – експерт Бензин в Україні подорожчає не більше ніж на 10-15 копійок, – експерт Геополітичне напруження між Іраном та ЄС та світове подорожчання нафти не вплине на ціну бензину в Україні, переконаний енергетичний експерт, заступник директора НТЦ «Психея» Генадій Рябцев. На його думку, жоден з трейдерів в Україні не ризикне підняти ціни більше, ніж на 10-15 копійок.
  • Вода у Львові в березні не подорожчає, - "Львівводоканал" Вода у Львові в березні не подорожчає, - "Львівводоканал" У Львові тарифи на воду з березня не змінюватимуться. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на в.о. директора ЛМКП «Львівводоканал» Степана Пакіжа.
  • Найпоширеніші схеми мобільного шахрайства Найпоширеніші схеми мобільного шахрайства Мобільні шахраї видурюють в абонентів передплаченої форми зв’язку від 5 до 1 тисяч грн. Про популярні форми шахрайства розповів директор західного територіального управління «МТС-Україна» Дмитро Пономаренко.
  • "Укрпошту" просять підвищити тарифи на телефонний зв`язок "Укрпошту" просять підвищити тарифи на телефонний зв`язок У 2012 році тарифи на місцевий телефонний зв'язок знову виростуть, якщо Національна комісія з регулювання в галузі зв'язку (НКРЗ) піде назустріч операторам. На даний момент питання про підвищення тарифів перебуває на стадії обговорення. Для цього НКРЗ збирає додаткові дані, зокрема, звіти операторів про показники діяльності у сфері фіксованого телефонного зв'язку за 2011 рік, які ще не надійшли в повному обсязі, - інформує Finance.ua.
  • У 2012 році в Україні подорожчають і ліки У 2012 році в Україні подорожчають і ліки Протягом 2012 року ціни на ліки в Україні зростуть у середньому на 15%. Головним двигуном зростання цін в 2012 році стануть так звані генерики - ліки, термін дії патентного захисту на які закінчився, і тепер їх може випускати будь-який фармзавод. Про це сказав керівник проекту "Фармконсалтинг" Сергій Орлик.
  • В Україні дорожчають кредити на споживчі товари В Україні дорожчають кредити на споживчі товари Середня реальна ставка за споживчими кредитами за останній місяць зросла на 7%. Такі дані оприлюднили у компанії “Простобанк Консалтинг”.
  • Цього року українцям обіцяють дешеві овочі Цього року українцям обіцяють дешеві овочі Ціни на ранні овочі цього року будуть значно нижчі, ніж минулий рік. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив сьогодні під час прес-конференції в рамках Четвертої міжнародної конференції «Картопля і овочі України - 2012» автор проекту «АПК-Інформ: Овочі і фрукти» Андрій Ярмак.
  • МНСівці хочуть повідомляти українців про надзвичайні ситуації через sms МНСівці хочуть повідомляти українців про надзвичайні ситуації через sms Міністерство надзвичайних ситуацій планує залучити операторів мобільного зв'язку до оповіщення населення про надзвичайні ситуації. Про це повідомила начальник відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю МНС Юлія Єршова.
  • Українцям буде дорожче їздити в купе, вигідніше - в експресах, - Колесніков Українцям буде дорожче їздити в купе, вигідніше - в експресах, - Колесніков Віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков прогнозує, що до кінця 2012 року квитки в купе на поїзд подорожчають у середньому на 12%. "Це все вже архаїзм... Майбутнє - за експресами. Ми для них зробимо гнучку систему продажів і виставимо мінімальну рентабельність", - заявив посадовець під час візиту на Крюківський вагонобудівний завод (Полтавська область).
  • Snickers і Twix більше не випускатимуть великі батончики Snickers і Twix більше не випускатимуть великі батончики Компанія-виробник популярних шоколадних батончиків Snickers і Twix, припинить продаж шоколадних продуктів, які містять більше 250 ккал, до кінця 2012 року, - повідомляє "MedDaily" з посиланням на `Winnipegsun".
  • Українці все частіше купують смартфони Українці все частіше купують смартфони Продажі смартфонів в Україні збільшилися на 97%. В цілому, ринок мобільних телефонів зріс на 9%. Про це йдеться в результатах дослідження компанії GfK Ukraine.
  • Бензин в Україні може знову подорожчати, - експерт Бензин в Україні може знову подорожчати, - експерт Через декілька тижнів в Україну почнуть надходити нафтопродукти за новою, вищою ціною, а це може підвищити ціни на них 18-20% вже до березня. Таку думку висловив директор консалтингової компанії "А-95" Сергій Куюн.
  • Експерти прогнозують подорожчення картоплі Експерти прогнозують подорожчення картоплі Експерти прогнозують подорожчення городини. Зокрема картоплі, яка, на їхню думку, подорожчає на 20-30%.
  • У Львові щомісяця лунатимуть безкоштовні концерти автентичної української пісні У Львові щомісяця лунатимуть безкоштовні концерти автентичної української пісні Гурт автентичної музики «Коралі» започатковує серію концертів автентичної музики, які відбуватимуться щомісяця на великі свята. Вхід на ці заходи буде вільний, щоб туди могли прийти всі охочі і долучитися до української музики, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Найдешевші квитки на матч «Карпати» – «Таврія» коштуватимуть 20 грн Найдешевші квитки на матч «Карпати» – «Таврія» коштуватимуть 20 грн Найдешевші квитки на матч «Карпати» – «Таврія» коштуватимуть 20 грн, найдорожчі - 100. У продаж перепустки на матч 22-го туру чемпіонату України між «Карпатами» та сімферопольською «Таврією» надійдуть 1 березня. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК «Карпати».
  • Депутати хочуть заборонити усі лотереї, окрім державних Депутати хочуть заборонити усі лотереї, окрім державних Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект N8652 "Про державні лотереї в Україні", яким визначаються основні засади правового регулювання цієї діяльності.
  • У Львові на Погулянці діє безкоштовна ковзанка У Львові на Погулянці діє безкоштовна ковзанка У Львові на озері на Погулянці (поблизу Центру творчості дітей та юнацтва Галичини) розчистили ковзанку. Катання безкоштовне, але прокату ковзанів немає, - повідомив «Твоє місто» президент ГО «Туристичний клуб Аргонавт – Манівці», що доглядає за ковзанкою, Тарас Білошицький.
  • 16-19 лютого у Львові відбудеться виставка весільних букетів. Вхід вільний 16-19 лютого у Львові відбудеться виставка весільних букетів. Вхід вільний З четверга по неділю, 16-19 лютого, у Львові у торговому центрі «Весільний дім», що розміщений на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36) відбудеться виставка весільних букетів. Про це повідомляє прес-центр ТВК.
  • З весни тарифи на воду в Україні зростуть майже на 8% З весни тарифи на воду в Україні зростуть майже на 8% Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, ухвалила рішення про підвищення з 1 березня 2012 року тарифу на водопостачання та водовідведення для побутових споживачів у середньому на 7,8%. Про це на брифінгу після засідання заявив .
  • Українців попереджають про інтернет-шахраїв, які блокують оперативну систему Українців попереджають про інтернет-шахраїв, які блокують оперативну систему Служба безпеки України застерігає громадян не стати жертвами шахрайської схеми, яку протягом кількох останніх днів невідомі особи впроваджують через мережу інтернет.
  • У Польщі футболки з символікою Євро-2012 майже вдвічі дорожчі, ніж в Україні У Польщі футболки з символікою Євро-2012 майже вдвічі дорожчі, ніж в Україні В польських магазинах футболки з атрибутикою Чемпіонату Європи з футболу 2012 року майже вдвічі дорожчі, ніж в українських. Як медіа-порталу "Твоє місто" повідомив журналіст одного з польських видань, футболки з символікою Євро-2012 у Варшаві коштують 119 злотих (297,50 грн), у Львові аналогічний товар продають за 159 грн.
  • Google платитиме користувачам $25 в рік за інформацію про відвідані сайти Google платитиме користувачам $25 в рік за інформацію про відвідані сайти Компанія Google оголосила про початок нової акції, в рамках якої пропонуватиме користувачам гроші в обмін на інформацію про те, які сайти вони відвідували та які дії на них здійснювали.
  • Під час Євро-2012 ціни на проживання у Львові коливатимуться від 300 до 3000 грн за добу Під час Євро-2012 ціни на проживання у Львові коливатимуться від 300 до 3000 грн за добу У Львові ціни на проживання під час Євро-2012 для вболівальників коливатимуться від 30 євро в гуртожитках до 300 євро у тризіркових готелях. Про це сьогодні, 8 лютого, повідомив заступник начальника департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Вілюра.
  • Користувачів Facebook попереджають про вірус Користувачів Facebook попереджають про вірус Користувачі Facebook можуть постраждати від нового вірусу сімейства троянів. Після зараження комп'ютера, вірус починає розсилання спаму через вбудований у Facebook чат, підміняючи повідомлення користувача, пише Дзеркало тижня.
  • Українці все більше надають перевагу супермаркетам Українці все більше надають перевагу супермаркетам Українці надають перевагу магазинам із самообслуговуванням, втрачаючи інтерес до неорганізованої торгівлі при купівлі продовольчих та непродовольчих товарів, свідчать результати опитування Gfk Ukraine.
  • Україна перестала закуповувати яловичину і баранину у європейських виробників Україна перестала закуповувати яловичину і баранину у європейських виробників Україна тимчасово перестала купувати яловичину і баранину у європейських виробників. Цей крок викликаний тим, що в Німеччині, Бельгії, Франції, Великій Британії та Нідерландах зафіксовано спалахи захворювання тварин, що викликаються вірусом Шмалленберг, який вражає велику і дрібну рогату худобу.
  • EX.UA запрацював, але частина інформації поки що недоступна EX.UA запрацював, але частина інформації поки що недоступна Файлообмінник EX.UA знову запрацював . Втім наразі у користувачів є доступ лише до каталога.
  • Де у Львові можна купити офіційну атрибутику Євро-2012. Адреси, фото, ціни Де у Львові можна купити офіційну атрибутику Євро-2012. Адреси, фото, ціни "Твоє місто" склало перелік магазинів, у яких у Львові можна придбати ліцензовану продукцію з символікою Чемпіонату Європи футболу 2012 із цінами на окремі товари.
Сторінка:71727374757677787980
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!