Новини
Сторінка:71727374757677787980
  • Львівський аеропорт оголосив конкурси на duty-free магазин та кав Львівський аеропорт оголосив конкурси на duty-free магазин та кав'ярню Міжнародний аеропорт Львів оголосив чотири конкурси на визначення агентів з продажу в новому терміналі, в тому числі з організації магазину преси та спеціалізованого магазину шоколаду. Про це повідомлено на сайті аеропорту «Львів». Також оголошено конкурси на визначення агента з організації магазину безмитної торгівлі та закладу громадського харчування – кав'ярні. Останній термін подачі документів на участь у конкурссах - 15 травня.
  • Мін Мін'юст шукає підприємців-нелегалів В Україні проведуть інвентаризацію юридичних та фізичних осіб-підприємців, які були зареєстровані до 1 липня 2004 року. Про це повідомляє прес-служба міністерства Юстиції.
  • У Львівській області подорожчали м У Львівській області подорожчали м'ясо, риба та кава У Львівській області у квітні порівняно з березнем ціни на продукти харчування знизились на 0,2%. Овочі подешевшали в середньому на 1,9%, а от алкогольні напої та тютюнові вироби навпаки стали дорожчими, - повідомили в управлінні статистики у Львівській області.
  • У Львові стартує конкурс  ІТ стартапів. Приз - 40 тисяч гривень У Львові стартує конкурс ІТ стартапів. Приз - 40 тисяч гривень В рамках проведення Міжнародного Форуму Інвестицій та Інновацій 24-25 травня 2012 року у Львові відбудеться конкурс ІТ стартапів – 3i Start-up Award 2012. Про це повідомили організатори заходу.
  • У Львові в таксі з наліпками "Привітне місто" можна розрахуватись карткою У Львові в таксі з наліпками "Привітне місто" можна розрахуватись карткою 7 травня у Львові відзначили кращі компанії таксоморних перевезень наліпками «Привітне місто». Такі наліпки отримують ті таксі, які виконали вимоги до Євро-2012. Відтак, сьогодні 5 компаній таксомоторних перевезень отримали такі наліпки. Вимоги було визначено на засіданнях робочї групи «Таксі»: зокрема, це заборона паління, наявність таксометрів, володіння операторами іноземної мови та інші, повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».
  • Вкладники Ощадбанку СРСР отримають по 500 грн Вкладники Ощадбанку СРСР отримають по 500 грн Компенсаційні виплати спадкоємцям вкладників Ощадбанку СРСР становитимуть не більше 500 грн., - згідно постанови Кабінету Міністрів України.
  • Львівський аеропорт не прийматиме рейси 10-15 травня Львівський аеропорт не прийматиме рейси 10-15 травня Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького не прийматиме рейси з вечора 10 травня до ранку 15 травня. Це пов'язано із завершенням реконструкції нової злітної смуги та монтажем необхідного обладнання, повідомляє прес-служба аеропорту.
  • Курс долара до кінця 2012 року буде стабільним - 8,0 +/-2%, - прогноз аналітиків Курс долара до кінця 2012 року буде стабільним - 8,0 +/-2%, - прогноз аналітиків Різні суспільно-економічні індикатори дозволяють прогнозувати, що валютний курс впродовж 2012 року в Україні залишатиметься стабільним - резюмував у своїй доповіді "Економіка України та ринки капіталу в 2012 році" під час проведення Весняного Ділового Форуму у Львові директор інвестиційно-банківського департаменту ІC Dragon Capital Андрій Пивоварський.
  • Найкращим містом у світі для шопінгу назвали Лондон Найкращим містом у світі для шопінгу назвали Лондон Найкращим містом у світі для здійснення покупок названо Лондон. Такий висновок зробили співробітники видання The Economist.
  • З 1 травня в Україні діятимуть нові тарифи на електроенергію З 1 травня в Україні діятимуть нові тарифи на електроенергію Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики Постановою №497 від 23.04.2012р., зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 23.04.2012р. за №598/20911, внесла зміни до тарифів на електричну енергію, що відпускається населенню і населеним пунктам. Постанова набуває чинності 01 травня 2012 року, - повідомили у відділі корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.
  • В Україні пиво подорожчає на 13%, - прогноз В Україні пиво подорожчає на 13%, - прогноз У випадку прийняття Верховною Радою законопроекту про диференціацію акцизу в залежності від вмісту в ньому алкоголю пиво в Україні подорожчає у середньому на 13%. Це прогнозує компанія, яка входить у трійку найбільших в Україні виробників пива, - повідомив директор з правових питань та корпоративних відносин фірми Денис Хренов.
  • Завтра у Львові розпочнеться Міжнародний весняний діловий форум Завтра у Львові розпочнеться Міжнародний весняний діловий форум 26-27 квітня уже вчетверте поспіль у Львові відбудеться Міжнародний весняний діловий форум. Цьогоріч у форумі візьмуть участь близько 200 представників влади, бізнесу, експертного середовища з України і інших країн, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Клієнтам «Родовід банку» потрібно звернутись у відділення: їхні картки заблокують Клієнтам «Родовід банку» потрібно звернутись у відділення: їхні картки заблокують У зв´язку з перетворенням «Родовід банку» на санаційну фінустанову, банк припиняє випуск та обслуговування власних платіжних карт. Зокрема, з 28 травня поточного року платіжні карти, емітовані «Родовід банком», будуть заблоковані.
  • Львів розробив мобільні додатки для Євро-2012 Львів розробив мобільні додатки для Євро-2012 У Львові розробили два мобільні додатки для вболівальників та гостей міста на час Євро-2012: «Путівник вболівальника» та «Події у Львові». Програми доступні для мобільних ОС Android та iOS.
  • У четвер у Львові відкривають ще один магазин "Ельдорадо" У четвер у Львові відкривають ще один магазин "Ельдорадо" У четвер у Львові відкриють новий магазин “Ельдорадо” за адресою вул. Богдана Хмельницького, 214. Про це повідомила компанія на своєму корпоративному сайті.
  • Заморожені піци на українських прилавках: які смачніші Заморожені піци на українських прилавках: які смачніші Заморожена піца, що продається у вітчизняних супермаркетах, є придатним до вживання продуктом. До такого висновку дійшли фахівці Центру споживчих експертиз «Тест», ретельно дослідивши 8 піц. Лише один із тестованих зразків не пройшов випробувань і опинився на останньому місці в рейтингу з оцінкою «погано».
  • В Україні подорожчає світло для тих, хто споживає більше 800 кВт/год у місяць В Україні подорожчає світло для тих, хто споживає більше 800 кВт/год у місяць Національна комісія регулювання в сфері енергетики (НКРЕ) прийняла рішення оптимізувати тарифи на електричну енергію для населення з 1 травня
  • Тісний одяг може призвести до хворіб, - науковці Тісний одяг може призвести до хворіб, - науковці Вузькі штани, корсети і тісна нижня білизна можуть привести до серйозних захворювань. Це з‘ясували англійські вчені, - повідомляє The Epoch Times.
  • У Львові на Городоцькій біля депо відкриють ринок з сільгосппродукцією У Львові на Городоцькій біля депо відкриють ринок з сільгосппродукцією Сьогодні, 20 квітня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради прийняли рішення організувати торгові ряди для реалізації сільськогосподарської продукції на вул. Городоцькій.
  • Rozetka.UA повністю відновив роботу Rozetka.UA повністю відновив роботу Один з найбільших інтернет-магазинів України Rozetka.UA відновив роботу в повному обсязі.
  • П`ятий iPhone надійде в продаж у жовтні цього року, - ЗМІ П`ятий iPhone надійде в продаж у жовтні цього року, - ЗМІ Новий iPhone надійде в продаж у жовтні 2012 року. Про це повідомили ЗМІ з посиланням на джерела серед поставників компонентів для Apple та аналітиків. Нове покоління смартфона iPhone від Apple матиме більш легкий і тонкий модуль дисплея і, ймовірно, з’явиться на ринку в жовтні цього року, повідомили ряд ЗМІ з посиланням на джерела серед постачальників компонентів для Apple і думки аналітиків.
  • В Україні подорожчають квитки на літаки, - авіакомпанія В Україні подорожчають квитки на літаки, - авіакомпанія Кабмін має намір підвищити пасажирський збір в «Борисполі», що призведе до подорожчання авіаперельотів. Як повідомляють «Комментарии», про це заявили в прес-службі авіакомпанії «АероСвіт», коментуючи проект наказу Міністерства інфраструктури України, яким пропонується підвищити пасажирський збір за забезпечення авіабезпеки
  • До Євро-2012 в українських готелях підняли ціни у 3-7 разів До Євро-2012 в українських готелях підняли ціни у 3-7 разів Вартість проживання на період проведення в Україні Чемпіонату з футболу Європи 2012 року в готелях залежно від категорії та мережі збільшилась у три-сім разів, тоді як у світовій практиці нормою вважається підвищення в два-три рази. Про це повідомив президент Асоціації готелів та рестораторів (Агіра) Дмитро Заруба, коментуючи ситуацію на готельному ринку України.
  • Українцям прогнозують подорожчання цукру Українцям прогнозують подорожчання цукру Ціна на цукор в Україні підніматиметься. Про це заявив голова правління Національної асоціації цукровиробників України "Укрцукор" Микола Ярчук.
  • Ціни на квартири у Львові стабілізувались Ціни на квартири у Львові стабілізувались За даними консалтингової компанії SV Development, за 4 по 10 квітня 2012 середня ціна продажу 1-3 кімнатних квартир на вторинному ринку у Львові стабілізувалася на 0,00% до $ 1 449 за кв.м.
  • Українці на восьмому місці у світі за кількістю редагувань статей на "Вікіпедії" Українці на восьмому місці у світі за кількістю редагувань статей на "Вікіпедії" За числом статей у Вікіпедії, створених на 1000 носіїв мови, українці на восьмому місці у світовому рейтингу народів, які мають більше 10 мільйонів мовців.
  • У львівському парку культури встановлять нове оглядове колесо У львівському парку культури встановлять нове оглядове колесо У львівському Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького незабаром встановлять нове гігантське колесо огляду. Встановити карусель зголосився приватний підприємець, повідомили журналісти «Нашого репортера».
  • 20-22 квітня у Львові відбудеться гастрономічний фестиваль 20-22 квітня у Львові відбудеться гастрономічний фестиваль З 20 по 22 квітня у Львові на подвір'ї палацу Потоцьких вперше відбудеться гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці», в якому візьмуть участь місцеві виробники продуктів і ресторатори, – повідомили організатори.
  • 6 та 10 квітня у Львові відбудуться ярмарки з продажу сільської продукції 6 та 10 квітня у Львові відбудуться ярмарки з продажу сільської продукції Перед Великодніми святами, 6 та 10 квітня, у Львові будуть проведені передсвяткові ярмарки. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.
  • Телебачення у форматі HD коштуватиме львів`янам 40 грн в місяць Телебачення у форматі HD коштуватиме львів`янам 40 грн в місяць Пакет HD телебачення, що включає 8 каналів, коштуватиме львів`янам 40 грн щомісяця. Про це "Твоє місто" повідомили представники українського провайдера кабельного телебачення й Інтернету "ВОЛЯ".
  • В Україні цигарки можуть подорожчати на 15% В Україні цигарки можуть подорожчати на 15% Народний депутат від Партії регіонів Андрій Пінчук запропонував Верховній Раді запровадити максимальні відпускні ціни на тютюнові вироби, що може призвести до їх подорожчання на 14,8%.
  • В Україні зросли виплати при народженні дитини В Україні зросли виплати при народженні дитини З 1 квітня поточного року допомога при народженні першої дитини зросла майже на 2,5 тисячі гривень. При народженні другої дитини сума виплати збільшилася на 4 740 грн, а третьої - на 9 480 грн.
  • Відтепер львів Відтепер львів'яни можуть дивитись телебачення у форматі HDTV ВОЛЯ, провідний український провайдер кабельного телебачення й Інтернету, 2 квітня оголосила про офіційний запуск телебачення у форматі високої чіткості (HDTV) у Львові, Харкові, Полтаві, Сумах, Дніпропетровську та Севастополі. З урахуванням Києва абоненти ВОЛІ вже семи міст України можуть користуватися всіма перевагами новітнього телевізійного стандарту.
  • Цього року великодній кошик коштуватиме українцям так само, як і минулого Цього року великодній кошик коштуватиме українцям так само, як і минулого Порівняно з минулим роком ціни на великодні продукти не зміняться і вартість великоднього кошика складатиме 200-250 грн. Єдине, що буде дорожчим - це яйця, ціни на які піднялись ще минулого місяця. Про це повідомив експерт українського клубу аграрного бізнесу Тарас Гагалюк.
  • Діловий жіночий одяг: як вибрати такий, що пасуватиме, та як його оздобити Діловий жіночий одяг: як вибрати такий, що пасуватиме, та як його оздобити За якими критеріями жінкам потрібно вибирати діловий одяг, які предмети з офісного стилю потрібно мати в гардеробі, щоб одягу не було багато, але він завжди і до усього пасував, а також, як підібрати діловий одяг до своєї фігури - усі ці поради та короткий майстер-клас від львівських дизайнерів Соломії Яцентюк та Мар`яни Василик дивіться у другій програмі "Дрес-код": діловий жіночий одяг.
  • Покази 9-го Lviv Fashion Week транслюватимуть online Покази 9-го Lviv Fashion Week транслюватимуть online Три останні дні 9-го Lviv Fashion Week осінь/зима 2012-2013 транслюватимуть онлайн. Прямі включення перед`ювілейного сезону Lviv Fashion Week забезпечуватиме продакшн-студія «Твоє місто».
  • Солярій викликає залежність, - результати досліджень Солярій викликає залежність, - результати досліджень У людей, які часто ходять в солярій, спостерігаються зміни в мозковій діяльності схожі на ті, що відбуваються у людей з наркотичною залежністю. Це підтвердило нове дослідження вчених з Чиказького Медичного Університту.
  • Під час Євро-2012 в Україні подорожчають продукти Під час Євро-2012 в Україні подорожчають продукти Футбольний чемпіонат Євро-2012 спричинить подорожчання пива, м'яса, та обідів у ресторанах, переконана керівник аналітичного департаменту Консалтингової агенції "ААА" Марія Колесник.
  • З 1 квітня майже всі парковки у Львові повинні стати безкоштовними З 1 квітня майже всі парковки у Львові повинні стати безкоштовними 31 березня закінчується період, який Кабмін довиділив усім власникам паркувань на встановлення паркоматів. Відтак з 1 квітня майже усі паркування у Львові повинні стати безкоштовними.
  • Антимонопольний комітет перевірить доцільність підвищення цін на нафтопродукти Антимонопольний комітет перевірить доцільність підвищення цін на нафтопродукти Антимонопольний комітет почав перевірку обґрунтованості підвищення роздрібних цін на світлі нафтопродукти. Про це Українським Новинам повідомив перший заступник голови АМКУ Рафаель Кузьмін.
  • У львівському кінотеатрі з`явилась можливість бронювати або купувати квитки з телефону
У львівському кінотеатрі з`явилась можливість бронювати або купувати квитки з телефону За допомогою безкоштовного мобільного додатку львів`яни можуть бронювати або купувати квитки на сеанс у кінотеатр з телефону. Здійснювати проплату можна на кіносеанси у кінотеатр "Планета Кіно IMAX" платіжними картками VISA, MasterCard, системою «Єдиний гаманець».
  • Експерти прогнозують стабільність цінам на бензин в Україні Експерти прогнозують стабільність цінам на бензин в Україні Ціни на пальне в Україні досягли прогнозованого максимуму і далі зростати поки що не будуть, повідомив в ефірі «5 каналу» директор Консалтингової групи А-95 Сергій Куюн.
  • До Великодня продукти в Україні подорожчають на 20-30%
До Великодня продукти в Україні подорожчають на 20-30% За три тижні до Великодня продуктовий кошик середньостатистичного українця може подорожчати на 20-30%, запевняють учасники ринку. У зв'язку з закінчення посту та традиційними приготуваннями до свята, гарантовано більше доведеться платити за яйця, м'ясо, сир, овочі та фрукти.
  • До 1 квітня у Львові вирішать, чи піднімати ціну на проїзд в електротранспорті До 1 квітня у Львові вирішать, чи піднімати ціну на проїзд в електротранспорті Львівська влада планує підвищити ціну на проїзд у міському електротранспорті з 1, 25 грн до 1, 50 грн. Як повідомив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, питання підняття вартості проїзду в електротранспорті буде вивчено додатково і розглянуто до 1 квітня.
  • Державна податкова служба України відтепер на facebook Державна податкова служба України відтепер на facebook Днями в соціальній мережі Facebook з’явилася офіційна сторінка відомства під назвою ДПС України. Проте адміністратори, схоже, дещо помилились у виборі правильної категорії для фан-пейджу, і віднесли її до «місцевого бізнесу» (local business).
  • В українському уряді пропонують ввести податок на коридори та туалети В українському уряді пропонують ввести податок на коридори та туалети Кабінет міністрів України хоче стягувати податок не тільки з житлової площі (спальні кімнати), а й з нежитлових частин осель таких як туалети, ванні кімнати, коридори,- тобто з усієї площі нерухомого майна. Відповідний законопроект про стягування Податку на нерухомість розробило Міністерство фінансів України, пишуть "Коментарі"
  • Горілку в Україні хочуть маркувати. Ціна зросте  Горілку в Україні хочуть маркувати. Ціна зросте У рамках боротьби з "паленою" горілкою Державна податкова служба України планує запровадити електронну акцизну марку, що здорожчить собівартість продукту. За словами заступника начальника податкової міліції Василя Коваля, це марка у вигляді електронного чіпа, що наноситимуть на етикетку, як штрихкод.
  • З 26 березня в Україні діятиме новий вид переказів з Румунією З 26 березня в Україні діятиме новий вид переказів з Румунією 26 березня 2012 року Укрпошта запроваджує обмін міжнародними електронними переказами за системою Єврожиро з Румунією. Електронні перекази Єврожиро адресуються за місцем проживання (знаходження) фізичних осіб. Перекази на розрахункові рахунки адресатів не приймаються, - повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.
  • Покататись на лижах весною львів`яни можуть на Драгобраті та Буковелі Покататись на лижах весною львів`яни можуть на Драгобраті та Буковелі Покататись на лижах чи сноуборді весною львів`яни можуть на гірськолижних курортах Драгобрат та Буковель. Там сезон триває до початку травня та у цей період діють знижки на катання та проживання, - розповів президент ГО «Адреналін» Андрій Крикуненко.
  • Львів`ян просять повідомляти про продаж алкоголю неповнолітнім Львів`ян просять повідомляти про продаж алкоголю неповнолітнім У Львові звертаються до мешканців повідомляти про факти продажу алкогольних напоїв неповнолітнім. Зокрема, якщо під час Великоднього ярмарку, що відбудеться у Львові з 7 квітня до 13 травня на проспекті Свободи, буде зафіксовано продаж алкоголю неповнолітнім, з таким підприємцем буде розірвано угоду. Про це інформує прес-служба ЛМР з посиланням на директора департаменту економічної політики Ірину Кулинич.
  • Фахівці прогнозують підвищення цін на овочі на 30%
Фахівці прогнозують підвищення цін на овочі на 30% Через збитки у нинішньому сезоні та скорочення посівних площ на наступний сезон українські фермери готуються вже влітку підвищити ціни на овочі на 30%.
  • Українцям обіцяють стабільні ціни на бензин Українцям обіцяють стабільні ціни на бензин Учасники експертно-аналітичної групи з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості домовилися не підвищувати ціни на паливо. Про це повідомили в прес-службі Міненерговугілля.
  • Після Великодня на Привокзальному ринку у Львові закінчать реконструкцію м’ясної зали Після Великодня на Привокзальному ринку у Львові закінчать реконструкцію м’ясної зали Після Великодніх свят у Львові на Привокзальному ринку закінчать реконструкцію м’ясної зали. Зокрема проведуть демонтаж старих вітрин, прилавків, замінять підлоги під майбутніми холодильними вітринами та зроблять санітарний ремонт м`ясного залу, - повідомив керуючий залою м’ясної продукції Андрій Задорожний.
  • У вівторок у Львові відбудеться безкоштовний кіносеанс У вівторок у Львові відбудеться безкоштовний кіносеанс 20 березня о 16.30 год. у кінотеатрі ім. О. Довженка у Львові відбудеться прем’єрний показ документального фільму від творців «Золотого вересня» - «Срібна Земля. Хроніка Карпатської України 1919-1939». Пластуни(нки) мають можливість потрапити на фільм абсолютно безкоштовно, а також запросити своїх друзів, батьків та родичів. Трансляція фільму відбувається в рамках святкування 100-ліття Пласту.
  • Google почне давати відповіді на запитання в пошуку Google почне давати відповіді на запитання в пошуку У найближчі декілька місяців ми можемо побачити оновлений пошук від Google, який дозволятиме користувачам задавати запитання та отримувати пряму відповідь на нього, а не лише список з 10 лінків в результатах. про це повідомляє The Wall Street Journal.
  • Оформити авто стане дешевше і легше Оформити авто стане дешевше і легше Кабмін, Мінсоцполітики та МВС отримали доручення від президента Віктора Януковича скасувати норму про сплату пенсійного збору у розмірі 3% при покупці автомобіля. Також уряд повинен до квітня поточного року скасувати окрему процедуру зняття з обліку транспортних засобів при їх відчуженні, передбачивши пряму перереєстрацію з одного власника на іншого, що дозволить скоротити процедуру перереєстрації до однієї години.
  • Україна - на першому місці в світі за якістю інтернет-підключення Україна - на першому місці в світі за якістю інтернет-підключення Україна вийшла на перше місце серед країн світу за якістю інтернет-підключення, обійшовши США, Британію та інші країни. Натомість за показником швидкості завантаження Україна посідає 28 місцe.
  • Депутати не скасували пеню за "комунальні борги" Депутати не скасували пеню за "комунальні борги" Депутати Верховної Ради України відмовились запровадити заборону на нарахування і стягнення з громадян пені за несвоєчасну оплату комуналки.
  • Експерт прогнозує підвищення ціни на бензин А-95 до 11 грн/л Експерт прогнозує підвищення ціни на бензин А-95 до 11 грн/л До кінця березня в Україні вартість бензину А-95 стандарту Євро-5 може перевищити позначку 11 грн/л, дизельного палива - 10 грн/л. Це прогнозує директор "Консалтингової групи А-95" Сергій Куюн.
  • До кінця тижня у Львові можна буде безкоштовно відвідувати спортивні секції До кінця тижня у Львові можна буде безкоштовно відвідувати спортивні секції До 18 березня львів’яни матимуть змогу безкоштовно відвідати фітнес, йогу, аеробіку, танці, пілатес, шейпінг, стрип пластику та тренажерний зал. Для цього потрібно зареєструватись за номером телефону: 297-55-00.
Сторінка:71727374757677787980
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!