Новини
Сторінка:71727374757677787980
  • Рада має намір заборонити показ на ТБ померлих та тяжко поранених Рада має намір заборонити показ на ТБ померлих та тяжко поранених Верховна Рада України має намір заборонити показ у телевізійних та радіопрограмах позитивну оцінку насильства, померлих та тяжко поранених. Також - зобов’язати інтернет-провайдерів обмежувати вільний доступ до веб-сайтів або їх частин, визначених Нацкомісією з моралі як еротичні. За прийняття у першому читанні відповідного законопроекту № 7132 проголосували 276 депутатів при мінімально необхідних 226.
  • У Facebook з У Facebook з'явиться програма, яка допоможе економити електроенергію Соціальна мережа Facebook, компанія Opower і група захисників природи Natural Resources Defense Council створили спеціальний додаток, покликаний допомогти користувачам знизити енергоспоживання в своїх будинках. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на представників соцмережі.
  • Якщо зміни до Житлового кодексу наберуть чинності, більшість львівських підприємців все одно не зможуть виселити, - юрист Якщо зміни до Житлового кодексу наберуть чинності, більшість львівських підприємців все одно не зможуть виселити, - юрист Якщо Президент України підпише законопроект "Про внесення змін до ст. 6 Житлового кодексу", який забороняє використовувати квартири для виробничих потреб, у тому числі і для розміщення офісів, більшість львівських підприємців все одно зможуть залишатись на місцях. Якщо ж їх вимагатимуть виїхати з приміщенням або штрафуватимуть, то бізнесмени можуть захищати свої права у суді. Таку думку у коментарі для медіа-порталу «Твоє місто» висловив керівник програм Львівського центру юридичного захисту населення Олександр Атаманів.
  • Податкова перевіряє ремонтників та репетиторів через оголошення в газетах Податкова перевіряє ремонтників та репетиторів через оголошення в газетах Податківці почали відстежувати рекламні оголошення, у яких користувачі пропонують послуги репетиторів, ремонтників, гувернанток, надомних перукарів і навіть екстрасенсів. Про це повідомила прес-служба ДПС - із посиланням на голову Олександра Клименко.
  • Уряд хоче заборонити ввезення миючих засобів, що містять фосфати Уряд хоче заборонити ввезення миючих засобів, що містять фосфати Міністерство екології та природних ресурсів ініціює заборону ввезення в Україну побутових миючих засобів, що містять фосфати. Про це на розширеному засіданні колегії із законності та правозахисної діяльності в сфері водних ресурсів сказав міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський.
  • В Україні подешевшали кредити на житло В Україні подешевшали кредити на житло Через низьку платоспроможність населення українські банки знижують іпотечні ставки. Про це свідчать результати розрахунків іпотечного індексу, проведених компанією "КредитМаркет".
  • У Львові стартував туристичний форум У Львові стартував туристичний форум 12 жовтня у Львівському Палаці мистецтв стартував Міжнародний форум індустрії туризму та гостинності. Цього року захід зібрав більше 100 підприємств з України, Польщі, Росії та Туреччини. Що корисного та цікавого вони привезли для Вас, дивіться у відеозвіті медіа-порталу«Твоє місто».
  • Українців змусять платити за перехід на "декретний час"? Українців змусять платити за перехід на "декретний час"? Українці будуть змушені платити від 82 до 500 гривень за перепрограмування електричних лічильників на "декретний час", який ввела своєю постановою Верховна Рада.
  • Українcьким турфірмам дозволили замовляти персональні вагони та цілі потяги Українcьким турфірмам дозволили замовляти персональні вагони та цілі потяги "Укрзалізниця" оголосила про можливість організувати додаткові маршрути поїздів на замовлення туристичних компаній напередодні новорічних і різдвяних свят.
  • НБУ тимчасово дозволить обмінювати валюту без надання копії паспорта НБУ тимчасово дозволить обмінювати валюту без надання копії паспорта Нацбанк дозволить банкам купувати валюту у фізичних осіб при пред'явленні будь-якого документа, що засвідчує особу, і не копіювати його. Про це йдеться у зверненні голови НБУ Сергія Арбузова, опублікованій на сайті відомства.
  • Кількість платних послуг РАГСів скорочено більш ніж наполовину Кількість платних послуг РАГСів скорочено більш ніж наполовину Кабмін вніс зміни до переліку платних послуг, які можуть надаватися органами ЗАГС, скоротивши їх кількість більш ніж в два рази. З існуючих раніше 15 послуг в переліку залишилося всього сім, повідомляє Ліга.Закон.
  • Завтра у Львові стартує міжнародний Туристичний форум Завтра у Львові стартує міжнародний Туристичний форум 12-14 жовтня у Львові триватиме Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності-2011. Головною темою форуму буде презентація туристичних продуктів Львівщини в рамках підготовки до ЄВРО-2012, - інформує прес-служба Львівської ОДА.
  • У п`ятницю Трускавець збере експертів-економістів із різних куточків України та світу У п`ятницю Трускавець збере експертів-економістів із різних куточків України та світу 14-15 жовтня у Трускавці відбудеться ХІ міжнародний економічний форум. Основною темою стане питання транскордонної співпраці.
  • Лікарняні платитимуть по-новому Лікарняні платитимуть по-новому Кабмін готує проект постанови, за яким дні хвороби працівнику оплачуватимуть в розмірі 80% від його середньої зарплати, незалежно від стажу (це не торкнеться тих, хто вже має страхстаж понад 8 років: вони, як і раніше, отримають при хворобі 100% середнього заробітку, а ось нинішній молоді в майбутньому вже не оплатять 100%). Профспілки запевняють, що нововведення звужують права громадян.
  • У Львові відбувся другий інтернет-форум Lviv iCamp У Львові відбувся другий інтернет-форум Lviv iCamp У суботу, 8 жовтня, у Львові в приміщенні УКУ відбувся другий щорічний форум Lviv iCamp 2011, який зібрав близько 650 учасників і доповідачів з усієї країни.
  • Дивіться наживо онлайн-трансляцію з Lviv iCamp
  • У 2012 році допомога при народженні дитини збільшиться у півтора рази, - Тігіпко У 2012 році допомога при народженні дитини збільшиться у півтора рази, - Тігіпко Віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявляє, що у 2012 році збільшиться розмір допомоги при народженні дитини.
  • Завтра у Львові відбудеться одна з наймасштабніших ІТ-подій року Завтра у Львові відбудеться одна з наймасштабніших ІТ-подій року 8 жовтня у Львові відбудеться другий традиційний Lviv iCamp 2011, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Цього разу форум збере близько 650 учасників та доповідачів з різних куточків України.
  • У понеділок Нацбанк планує спростити валютообмін У понеділок Нацбанк планує спростити валютообмін 10 жовтня Нацбанк має намір ухвалити рішення про спрощення здійснення валютообмінних операцій для населення. Про це заявив перший заступник голови правління НБУ Юрій Колобов журналістам у четвер, 6 жовтня.
  • У Львові стартувала виставка місцевого товаровиробника У Львові стартувала виставка місцевого товаровиробника Купуй Львівське! 6 жовтня у Львові стартувала виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник». Свою продукцію на ярмарку представили близько 70 підприємств, які працюють у Львові та області . Чи є там щось цікаве для львів`ян - дивіться у сюжеті медіа-порталу «Твоє місто».
  • Овочі дешевшають вже 4 місяці і... дешевшатимуть далі, - експерти Овочі дешевшають вже 4 місяці і... дешевшатимуть далі, - експерти Овочі в Україні продовжують дешевшати. Тенденція триває вже чотири з половиною місяці. Приміром, лише протягом минулого тижня вартість моркви зменшилась відразу на 13%. Також знижуються ціни на капусту та картоплю. А кілограм цибулі наразі коштує одну гривню.
  • У Львові подорожчала вода для підприємств У Львові подорожчала вода для підприємств У Львові тарифи на воду для бюджетних організацій та інших споживачів (підприємств, організацій, суб’єктів підприємницької діяльності – фізичні особи) становитимуть 6,05 грн., у тому числі: послуги водопостачання – 4,39 грн., послуги водовідведення – 1,66 грн, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Уряд не має наміру піднімати тарифи на газ для населення Уряд не має наміру піднімати тарифи на газ для населення Кабінет Міністрів України не має наміру піднімати тарифи на газ для населення. Про це заявив міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.
  • У жовтні бензин не подорожчає У жовтні бензин не подорожчає Протягом жовтня не варто очікувати особливого подорожчання нафтопродуктів в Україні. Про це на брифінгу в Антимонопольному комітеті України (АМКУ) заявив президент Об'єднання операторів ринку нафтопродуктів України Леонід Косянчук.
  • Половина українців вважає телевізійну рекламу найефективнішою Половина українців вважає телевізійну рекламу найефективнішою Згідно з результатами соціологічного дослідження, проведеного медіа-агентством Nirvana Media, 50% українців вважають телевізійну рекламу найефективнішим методом просування товарів і послуг.
  • Українцям не бачити безвізового режиму з ЄС ще декілька років Українцям не бачити безвізового режиму з ЄС ще декілька років Євросоюз запровадить безвізовий режим для громадян України не раніше, ніж через кілька років. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.
  • В Україні дешевшають свинина, цукор і крупи В Україні дешевшають свинина, цукор і крупи На прилавках масово дешевшають крупи і цукор. Причина - хороший урожай. Так, наприклад, гречка (вагова) за місяць впала в ціні до 8,60-8,70 грн./кг, хоча була 11-12 грн.
  • Тарифи на тепло з початку опалювального сезону зростати не будуть Тарифи на тепло з початку опалювального сезону зростати не будуть Про це заявив голова Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг України Валерій Саратов.
  • Дві українські авіакомпанії знизили тарифи на внутрішні рейси Дві українські авіакомпанії знизили тарифи на внутрішні рейси Авіакомпанії Дніпроавіа і АероСвіт за дорученням Антимонопольного комітету знизили тарифи на внутрішні рейси на 6%.
  • Ціна на газ для українських промспоживачів у жовтні зросте на 11,9%, - НКРЕ Ціна на газ для українських промспоживачів у жовтні зросте на 11,9%, - НКРЕ Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) України збільшила граничний рівень ціни на природний газ для промислових і прирівняних до них споживачів, а також для бюджетних організацій на 11,9% - з 3 тис. 23,5 грн до 3 тис. 382 грн за 1 тис. куб. м (без урахування ПДВ, збору у вигляді цільової надбавки, тарифу на транспортування і постачання).
  • 34 способи економії електроенергії 34 способи економії електроенергії В епоху тотального подорожчання комунальних послуг, зокрема електроенергії, актуальним стає питання економії. Виявляється, навіть найпростіші поради допоможуть досягнути істотної економії сімейного бюджету.
  • У жовтні проходитиме виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» У жовтні проходитиме виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник» 6-9 жовтня у Львові відбудеться виставка-ярмарок місцевих підприємств «Львівський товаровиробник». Цьогорічна виставка стане вже четвертою, а свою продукцію на ній представлять близько 70 підприємств.
  • До 30 вересня у Львові триватиме Осінній будівельний форум До 30 вересня у Львові триватиме Осінній будівельний форум У Львові розпочався 5-й Осінній будівельний форум. В рамках форуму триватимуть 4 окремих виставкових заходи: XXIV Міжнародна виставка «БудЕКСПО-осінь», V Спеціалізована виставка «Опалення», V Спеціалізована виставка «Альтернативна енергетика» та V Спецалізована виставка «Опалювальна техніка на твердому паливі». Що корисного для львів`ян «заховалось» у цих багатьох назвах – дивіться у сюжеті «Твого міста».
  • В Україні можуть піднятись ціни на іномарки В Україні можуть піднятись ціни на іномарки В Україні можуть знову подорожчати імпортні автомобілі. Уряд затвердив звернення до СОТ щодо підвищення ввізних мит з 10% до 25%.
  • Через Інтернет у вагонах подорожчають квитки на потяги Через Інтернет у вагонах подорожчають квитки на потяги До кінця 2011 року Інтернет повинен з'явитися в поїздах, які курсуватимуть між містами, що приймають чемпіонат, - на маршруті Львів-Київ-Харків-Донецьк протяжність - близько 1500 км. Щоб зробити проект окупним, вони пропонують включити вартість послуги в ціну квитків - в цьому випадку вона підвищиться на 1-2 грн.
Сторінка:71727374757677787980
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!