Завтра у Львові говоритимуть про якісну забудову міста. Де подивитись?

5056 0
Завтра відбудеться дискусійна зустріч "Виклики та перспективи якісної забудови у Львові ", на якій будуть присутні дизайнери, архітектори та забудовники.
Фото: parus.lviv.ua

Фото: parus.lviv.ua

Як зробити Львів кращим за допомогою якісної забудови? Які основні перспективи якісних, креативних забудов у Львові? Що потрібно сучасній архітектурі Львова, щоб перемагати у світових конкурсах і ще збільшувати привабливість і комфорт міста? Про це та інше говоритимуть 18  листопада під час зустрічі, організованій дискусійною платформою «Твоє місто Львів».

Коли?

18 листопада, 11:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть представники забудовників, архітекторів, дизайнерів, начальник управління архітектури ЛМР, департамент містобудування, начальник управління охорони історичного середовища.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  18 листопада об 11:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/

Довідка. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!