Активісти пробігли центром Львова заради реформ

1854 0
У неділю, 14 грудня, громадські активісти, чиновники, бізнесмени та всі охочі мешканці міста взяли участь у пробігу, присвяченому необхідності проведення реформ в Україні. Вони пробігли символічну дистанцію, стартувавши від мерії – по проспекту Свободи до Оперного театру та назад.
Фото організаторів

Фото організаторів

Організували акцію випускники програми інноваційного підходу до державного управління УКУ «Good Governance». Таким чином, кажуть учасники заходу, хотіли привернути увагу громадськості до проблем в країні, які треба подолати.

«Біг – це динаміка, це – рух, і тому сьогодні символічно молоді ініциативні групи з різних сфер – з громадськості, з мерії, з підприємств зустрілися для того, щоб змотивувати нас всіх, незалежно від того, хто ми є – прості мешканці чи високопосадовці – робити зміни в нашій країні. Ми закликали, щоб кожен на своєму місці робив якнайкраще свою роботу, і тільки тоді ми зможемо досягнути успіху,  як велика, потужна, розвинена країна», – зазначив один із учасників пробігу начальник управління сім’ї, молоді та спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!