Деякі студенти Політехніки виступили на захист викладача, якого звинувачують у поширенні порно

6801 0
У виші нині працює комісія з етики. Викладача від роботи відсторонили.
Фото: lp.edu.ua

Фото: lp.edu.ua

Студенти «Львівської політехніки» висловили підтримку викладачеві, якого звинувачують у поширенні порнозображень. Про це інформує пресслужба вишу.

Читайте також: Викладача «Львівської політехніки» звинувачують у демонстрації порнозображень. Поліція проводить перевірку

Студенти двох інститутів «Львівської Політехніки» стали на захист викладача, якого звинувачують у тому, що влаштував першокурсникам контрольну із дискретної математики, під час якої програма демонструвала порнографічні зображення. Вони кажуть, що не хочуть втрачати одного з кращих викладачів кафедри.

Очільниця Профкому студентів і аспірантів Львівської політехніки Анастасія Вакарчук каже, що молодь вважає, що нічого поганого не відбувалося, а дискретна математика, яку він викладає, досить складний предмет і саме завдяки його вмінню пояснювати, у них не виникало проблем із навчанням.

Офіційне звернення також оприлюднили Колегія студентів і Профком студентів і аспірантів Львівської політехніки.

У виші нині працює комісія з етики, яка аналізує дії і методику викладання Дмитра Зербіно. Його на час роботи комісії відсторонили від роботи.

Читайте також: Викладача «Львівської політехніки», якого звинувачують у поширенні порнозображень, відсторонили

Нагадаємо, про особливу контрольну для студентів-першокурсників Інституту комп’ютерних наук на своїй сторінці у Фейсбук написала Наталія Кіндратів, вона випускниця «Політехніки», журналістка. Дівчина розповіла, що під час тесту, який студенти проходили дистанційно, після кожного завдання програма демонструвала зображення порнографічного характеру. 

Тvoemisto.tv отримало відеозапис онлайн-заняття студентів першого курсу. На відео студент запитує викладача, навіщо він вставив у програму тестувань зображення із порно. Викладач пояснює, що це не порно-файли, а релаксійні картинки, які пов’язані зі зняттям стресу. Він каже, що студенти «мають право закривати очі чи відвертатися від екрану». Каже, що зображення він використовує за японською методикою навчання, відповідно до якої, людина повинна навчатися із задоволенням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!