Другу частину вулиці Курмановича ремонтуватимуть наступного року

1517 0
Вартість робіт оцінюють у 43,7 млн грн.
фото: лмр

фото: лмр

Другу частину вулиці Курмановича відремонтують до кінця 2020 року. Відповідний тендер опублікували на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: На Сихові планують збудувати нову вулицю

За 43,7 млн грн мають відремонтувати частину вулиці від вул. Данила Апостола до вул. Рудненської. Завершити роботи мають до кінця наступного року.

Наразі завершують ремонт першої частини вулиці від вул. П'ясецького до Данила Апостола. Наприкінці тижня вулицю планують відкрити для проїзду, а наступного року на вулиці завершать тротуари та прокладуть верхній шар асфальту. Першу частину вулиці за 71,5 млн грн ремонтувало ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл».

Читайте також: Як планують змінити вулицю Віденську у Львові. Візуалізація

Нагадаємо, вулицю закрили на ремонт у жовтні. Вона – одна з найаварійніших у Львові, зокрема на це скаржилися мешканці вулиці, про що зареєстрували відповідні петиції

Підрядник має провести демонтажні роботи, замінити дорожнє покриття, облаштувати комунікації, встановити дорожні знаки й огородження та нанести розмітку. Крім цього, вздовж вулиці планують висадити понад дві тисячі кущів, саджанців та дерев.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!