Фотофакт: у Львові на Сихові з’явився новий мурал

2144 0
Новий малюнок, що покликаний оживити барви спального району та зробити його більш приємним для жителів та відвідувачів, намалювали поблизу Сихівської районної адміністрації та Сихівського райвідділу поліції.
фото: Інституту Суспільних Ініціатив

фото: Інституту Суспільних Ініціатив

Як повідомив Tvoemisto.tv голова правління Інституту Суспільних Ініціатив Тарас Репицький, цей мурал – частина стратегії Інституту Суспільних Ініціатив по створенню нових можливостей, громадських просторів та цікавих проектів для жителів Сихова. 

Наступним об’єктом діяльності організації буде мурал, який буде розмістять на фасаді школи-ліцею «Оріяна», що на вулиці Чукаріна, 3.

 «Щиро вдячні Сихівській районній адміністрації та п. Ірині Маруняк за сприяння в реалізації нашої ідеї. Цей малюнок покликаний показати співпрацю влади, суспільства та поліції в процесі становлення важливої реформи. Окрім того, ми розробили план діяльності по активізації громади Сихова та будемо й далі робити цей район кращим», – зазначив Тарас Репицький.

Читайте також: «Наскельні» малюнки Львова: 8 міських муралів

Додамо, що цей мурал реалізували Інститут Суспільних Ініціатив та мистецьке формування «KickIt», в рамках проекту «Моя нова поліція», який організація проводила з метою підтримки реформи поліції та побудови нових каналів комунікації з суспільством.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!