Київ

В Києві замальовують мурали Соні Морозюк

747 0
Мурал зафарбували офіційно за розпорядженням райадміністрації

У пʼятницю, 19 січня, київські комунальники зафарбували один з муралів, який намалювала художниця Соня Морозюк. Про це повідомляє Громадське радіо.

Стіна з муралом знаходиться на Андріївському узвозі. Його замалювали за розпорядженням Подільської районної адміністрації.

Крім цього, невідомі облили червоною фарбою ще один мурал авторства художниці у Києві на вулиці Мечникова, 16. Під ним з'явився підпис: «Корупція = поразка».

Читайте такожє: У львівської сім'ї Гринкевичів та їхнього оточення виявили зброю, елітні авто та нерухомість

Нагадаємо, що Державне бюро розслідувань повідомило підозру членам злочинної організації під керівництвом львівського бізнесмена Гринкевича, які завдали збитків державі на майже мільярд гривень.

Додамо, що львівський підприємець Ігор Гринкевич намагався дати хабар у розмірі 500 тисяч доларів керівнику слідчого управління та повернути арештоване у кримінальному провадженні майно. Після розголосу Львівська обласна рада та Львівська ОВА розірвала меморандум про співпрацю з благодійним фондом «Hope.Ua», який належить Ігорю Гринкевичу. Міноборони України також розірвало укладені угоди з компаніями, які пов'язані з сім'єю Гринкевичів. 

11 січня за ініціативи Державного бюро розслідувань арештовано майно сім’ї та підконтрольних кампаній львівського бізнесмена Гринкевича, більше читайте тут.

Також нещодавно Tvoemisto.tv розповіло про головні скандали навколо львівської сімʼї Гринкевичів. Детальніше читайте за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!