Френсіс Фукуяма створить у Львові «маленький Гарвард»

5055 1
Френсіс Фукуяма читатиме лекції в УКУ, а також проведе публічну зустріч у Львові, на яку зможуть потрапити усі охочі.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

Американський політолог та публіцист Френсіс Фукуяма стане викладачем УКУ в межах проекту «Академія лідерства для розвитку».

«Френсіс Фукуяма читатиме лекції в УКУ в рамках програми «Викладання та розробка навчальних кейсів для вивчення публічної політики», яка триватиме з 21 до 26 серпня. А 23 серпня під час прес-конференції у Львові політолог дасть практичні поради про те, як впровадити програму в Україні, – розповіла Tvoemisto.tv координатор проекту Наталія Жугай. – Ця програма розроблена спеціально для країн з економікою, що розвиваються. В Україні теж готують держслужбовців і важливо зрозуміти, чим наш підхід підготовки відрізняється, наприклад, від гарвардського, на який орієнтується Френсіс Фукуяма. Тому політолог намагатиметься пояснити ці відмінності і створити "маленький Гарвард у Львові».

Читайте також: 6 тез Френсіса Фукуями про Україну, Росію і майбутнє 

Також заплановано, що 22 серпня Френсіс Фукуяма проведе публічну зустріч в Італійському дворику, початок об 19.00. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації: https://goo.gl/zokw96

Програма «Викладання та розробка навчальних кейсів для вивчення публічної політики» впроваджується за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ) і має на меті створення мережі ефективних управлінців та керівників приватного сектору, здатних стати дієвими лідерами реформ, що впроваджуватимуть здорову публічну політику в складних і суперечливих українських умовах, розповідають організатори. Цьогоріч участь у програмі візьме 30 учасників, що отримали спонсорські стипендії, а також троє іноземців.

 

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
22 Серпня, 2016 10:46
dasha Правова допомога: Відповіді на запитання, пов'язані із створенням центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) в об'єднаних територіальних громадах (ОТГ):
[***]://despro.org.ua/upload/medialibrary/Piitannya-vidpovidi-schodo-CNAP-v-OTG.pdf
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!