Політична реклама

Кафе у центрі Львова безкоштовно пригощають мітингувальників

1641 0
Учасники львівського Євромайдану можуть грітися у музеї, бібліотеці, церкві та кафе.

Одразу кілька львівських закладів культури, храмів та кафе у центрі міста зголосилися надати учасникам Євромайдану можливість погрітися у своїх приміщеннях, попити гарячого чаю чи кави, інформує Zik.

Зокрема, перепочити можна у холі Львівського національного музею ім. Андрея Шептицького та у Львівській обласній науковій бібліотеці, що на проспекті Т. Шевченка, 13. Безкоштовно гарячими напоями мітингувальників пригощають кафе «Комуна», «Віденська кав’ярня» та «Алегро».

Навіть уночі відчинені двері для активістів Євромайдану у храмі апостолів Петра і Павла. Відтак відігрітися та помолитися сюди можна прийти будь-якої миті.

Віднедавна на львівському Євромайдані з’явився спеціальний намет, де облаштували спальні місця. Теплі речі, ковдри і спальники сюди приносять звичайні львів’яни. Щодоби у наметі залишається ночувати щонайменше десять осіб.

«На Євромайдан привезли навіть польову кухню, – розповідає волонтер Олександр. – На початку акції ми здебільшого харчувалися канапками, а тепер маємо можливість підкріпитися гарячими стравами. Зазначу, що люди постійно приносять нам крупи, продукти».

Зазначимо, що незабаром на сайті львівського євромайдану – www.euromaidan.eu– з’явиться карта, на якій будуть відзначені всі пункти обігріву для учасників акції у Львові. Також на сайті інформуватимуть про благодійні акції підтримки від місцевих підприємців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!