Козицький розповів, як минула доба на Львівщині

764 0
Коротко про те, що важливо знати мешканцям Львівщини.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряних тривог на Львівщині не було. На Львівщині все спокійно. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Прихисток переселенців. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 48 людей. До Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 510 осіб.

Читайте також: ЗСУ протягом доби збили 17 ворожих безпілотників 

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 15 тисяч 365 людей. На в’їзд оформили 14 тисяч 577 осіб, з них українців – 13 тисяч 663.

Станом на цю годину на пунктах пропуску є черги із транспортних засобів:

  • «Рава-Руська» – вантажівки в обох напрямках, автобуси на виїзд;
  • «Краківець» – вантажівки по обидві сторони кордону, легкові машини на виїзд;
  • «Шегині» – вантажівки в обох напрямках, легкові автомобілі на в'їзд;
  • «Угринів» – легкові автомобілі на виїзд;
  • «Смільниця» та «Грушів» – вантажівки на в'їзд.

 

Підозрілі особи та об’єкти. Поліція області опрацювала 1190 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Читайте також: Майже 100 ОСББ у Львові вже подали заявки на відшкодування 50% вартості генераторів

Підтримка ЗСУ. Комплекти курток, штанів та термобілизни – понад двісті одиниць зимової форми передали військовим частинам зі Львівщини, які зараз на передовій завдки БФ «Відкриті очі» та компанії SoftServe.

Форму отримають військовослужбовці 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, 80-ої окремої десантно-штурмової бригада ДШВ ЗСУ, 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України, бійці Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України та курсанти Національної академї сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Ольга Коваль

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!