Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

3248 0
На вихідних у Львові завжди багато цікавих подій. Цими вихідними у Львові їстимуть багато шоколаду та змагатимуться кондитери, а також львів’яни молитимуться за мир.

У неділю, 19 жовтня, о 12:00 на мототрасі «Майорівка» у Львові відбудуться тренувальні змагання з мотокросу «Galicia Motocross Fest». Траса знаходиться між вулицями Медовою, Медової Печери та Китайською, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Заїзди будуть проходити в 5 категоріях. «Це культурно-спортивний захід для популяризації спорту та здорового способу життя серед населення, підтримка мотивації спортсменів, відновлення слави про легендарну мототрасу «Майорівка», на якій проходили етапи чемпіонату України, ранги кубка Європи. Варто зазначити, що трасі виповнюється 50 років», – кажуть організатори змагань.

Цього тижня можна піти в кіно на мультфільм «Сімейка монстрів» від режисера Ентоні Стаччі. Події мультфільму «Сімейка монстрів» розгортаються у тихому містечку Чізбрідж.

Його жителі шалено люблять сир та вірять, що каналізація під ними заповнена жахливими монстрами. Вночі вони виходять зі своїх укриттів аби поцупити сир, а ще краще – маленьких дітей. Все це правда, але лише наполовину. Монстри, які є коробко-тролями різної форми та розміру, насправді населяють каналізацію міста. Ось тільки вони зовсім не злі, у них і в думках немає щось красти у сплячих городян. Варто лише уважніше до них придивитися. За відразливою картонною зовнішністю ховаються тонкі та чуйні особистості. Чого тільки вартий той факт, що сімейство тролів зовсім безкорисно взяло на виховання хлопчика-сироту! Їх світ був би ідеальним, якби не Арчібальд Снетчер. Від замислює знищити монстрів, які навіть не здогадуються про його підступні плани.

Впродовж вихідних можна відвідати Cвято шоколаду. Повна програма тут. На святі пануватиме атмосфера «абсолютного шоколаду», де усе буде в шоколаді: фонтани, фрукти, ласощі, свічки, потяг, пошта та навіть ціле місто. ротягом трьох днів свята найкращі виробники шоколаду України представлять найсмачнішу свою продукцію на шоколадному ярмарку, традиційно діятиме пошта «From Lviv with Love», повідомили у прес-службі Львівської міськради. Кожен гість матиме змогу навчитися створювати смачні шоколадні десерти у найкращих шоколатьє Львова, спробувати оригінальні шоколадні напої та придбати «шоколадні» сувеніри. Цього року на Святі вдруге діятиме спеціальний вхідний квиток «ШокоКартка», яка дарує відвідувачам можливість отримати різноманітні подарунки та взяти участь у щоденних розіграшах. Для маленьких гостей діятиме Дитяча шоколадна країна, у якій все буде зроблено зі смачного шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. А ще діти зможуть взяти участь у виготовленні іменних шоколадних вагонів та потягів…

Цієї суботи, 18 жовтня, у Львівському Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться III чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». До участі запрошуються активні, креативні, справжні гурмани, які володіють особливими рецептами приготування шоколадних виробів. Переможець отримає звання «Найкращого кондитера-аматора» Національного Свята Шоколаду 2014 року, а також можливість набратися досвіду пліч-о-пліч із шеф-кухарем Євгенієм Сушко та взяти участь у майстер-класі Валентина Штефаньо зі створення шоколадних скульптур, повідомляють організатори. Сьогодні можна прийти і помилуватися витворами кондитерів та дізнатися їхні секрети вдалої випічки.

У неділю, 19 жовтня, Львовом пройде молитовна хода за мир, до якої можуть долучитися всі охочі. Під час ходи духовенство буде нести мощі блаженних новомучеників УГКЦ. Хода розпочнеться о 15:00 біля храму св. Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 22) і завершиться біля Архикатедрального Собору Святого Юра, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Під час молитовної ходи духовенство буде нести мощі Блаженних новомучеників УГКЦ. Саме тому під час молитовної ходи вірні молитимуться на вервиці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!