Політична реклама

Куди піти у Львові на вихідні. Анонси на 21-22 квітня

2248 1
Традиційно напередодні вихідних "Твоє місто" радить львів`янам та гостям міста, як можна цікаво та продуктивно провести вихідні у нашому місті. Читайте нижче про цікавинки 21 та 22 квітня 2012 року.

У суботу, 21 квітня 2012, о 19.00 у кінотеатрі «Київ», що на пр. Шевченка, 8, гурт «Антитіла» представить другий студійний альбом «Вибирай». У арсеналі цих хлопців не тільки добре відомі старі хіти: «Маямі», «Буду Вуду», а й нові - «Біла Ворона», «Вибирай» , «Невидимка». Квитки на концерт «Антитіла» у Львові можна придбати в магазині «Наш Формат» (вул. Братів Рогатинців, 24). Попередній продаж квитків – за 70 грн.


 

Також у суботу у Шевченківському гаю у межах фестивалю «Святкуймо Воскресіння разом!» відбудеться святковий концерт, у якому візьме участь Тарас Чубай. Розпочнеться захід о 14.00 молебнем, який очолить владика Венедикт, єпископ – помічник Львівської архієпархії УГКЦ. Серед інших заходів: виставка-ярмарок від молодіжних християнських спільнот, виступи дитячих колективів, гаївки та забави для дітей і молоді, понад 10 майстер-класів з фітодизайну, ткацтва, малювання, деревообробки тощо, а також святковий концерт за участі Тараса Чубая, Софії Федини, гуртів «Кана», «Крик душі», «Родинна капела».

У цей самий день у Львові Ви можете сходити на виставу "Скляний звіринець" у Першому українському театрі для дітей та юнацтва за адресою вул. Гнатюка, 11. Вона поставлена за п’єсою одного з найвідоміших драматургів Америки XX ст. Теннессі Уїльямса. Це, напевно, найбільш молодіжна п’єса цього автора за колом порушених у ній проблем: пошуку самореалізації, свого шляху і місця у житті, пошуку «своєї половини», спроби перших «романтичних стосунків» і стосунків у сім’ї, котрі стають все складнішими. Вистава розрахована на молодь, старшокласників, студентів, усіх, кого цікавить світова література та власне незмарноване життя. Вартість квитків - 25-50 грн. Початок - о 18.00.

У неділю, 22 квітня, на площі Ринок у Львові відбудеться перше заняття "вуличного університету", який проводитиме історик і публіцист Ярослав Грицак, що читатиме лекцію «Як подолати історію?». Видатний науковець під час зустрічі зі студентами розповість не лише про багату країну бідних людей, а й про цінності та релігію як важливий фактор розвитку країни.

Ввечері неділі, о 21.00 у Хмільному домі Роберта Домса, що на Клепарівській 18, стартуватиме спільний проект Андрія «Кузьми» Скрябіна з джазовим колективом «Акустік Квартет». Завдяки цьому поєднанню можна насолоджуватись хітами Скрябіна у новому оригінальному звучанні. Попередній продаж квитків – 100 грн. В день концерту – 150.
 
 
Також на вихідні Ви можете відвідати кінотеатр "Планета кіно IMAX", подивившись фільм  у форматі IMAX 3D «Гнів Титанів» - сиквел, який розповідає нам про події, що відбуваються з Персеєм, Аїдом, Посейдоном, Зевсом та іншими міфічними героями. 
Вартість квитка - 80 грн. Розклад сеансів
 

Читайте також:
21 Квітня, 2012 11:48
інтєрєсний О, пану Грицаку вже замало місця у стінах ВИШів... Виходить тепер до людей, на вулиці... )))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!