Львівська політехніка призупинить навчання через брак коштів на опалення

7909 1
Вимушені канікули в університеті триватимуть два місяці.
фото: Україна Інкогніта

фото: Україна Інкогніта

Університет «Львівська політехніка» на два місяці призупинить навчання, щоб зекономити кошти на опаленні. Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на проректора з науково-педагогічної роботи Олега Давидчака.

«Ми запланували довші канікули узимку, натомість зменшили літні канікули. 25 лютого наші студенти виходять на навчання і вчаться до 10 червня, потім до кінця червня – сесія, а семестр завершується 30 червня», — каже він.

За словами речника університету Ярослава Мельника, узимку вартість комунальних послуг на день становить 350 тисяч гривень, що у півтора рази дорожче, ніж у теплу пору року.

Читайте також: Як уникнути переохолодження. Поради МОЗ

Додамо, що у лютому-березні Львівська політехніка переводила студентів на дистанційне навчання задля економії коштів на опаленні. Так само призупиняли тоді навчання в університеті Франка, Медичному університеті, Академії друкарства, Академії мистецтв. Як пише Zaxid.net, в інших львівських вишах зараз подовжувати канікули не збираються.

Нагадаємо, що Львівська політехніка отримає кошти на впровадження енергоефективності.


Читайте також:
19 Грудня, 2018 10:46
Кріс А давайте все літо вчитись, щоб зимою не опалювати політех? Маразм..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!