Львівське лобі Андрія Садового у Раді. Хто є хто?

7490 0
Найбільше львів’ян, а також вихідців з Львівської області за партійними виборчими списками привела до Верховної Ради партія «Об’єднання «Самопоміч», яку очолює міський голова Львова Андрій Садовий. Такі дані екзит-полів, проведених соціологічними компаніями під час виборів до парламенту 26 жовтня.
1) Лев Підлісецький 2)Олег Березюк 3)Ірина Подоляк 4)Олексій Скрипник

1) Лев Підлісецький 2)Олег Березюк 3)Ірина Подоляк 4)Олексій Скрипник

Tvoemisto.tv подає список тих партійців, хто, найімовірніше, потрапляє до ВРУ:

1. Ганна Гопко – співзасновник громадської ініціативи «Реанімаційний пакет реформ», кандидат наук із соціальних комунікацій. Родом із Перемишлянського району Львівської області. Проживає у Києві.

2. Олексій Скрипник – експерт в галузі інформаційних технологій, засновник та директор ІТ-компанії «Елекс», член наглядової ради IT-BPO Lviv Cluster. Народився і проживає у Львові.

3. Оксана Сироїд - директор Всеукраїнського благодійного фонду "Українська правнича фундація". Народилась у Сокальському районі Львівської області. Проживає у Києві.

4. Олег Лаврик - голова наглядової ради "ПрАТ "Південьзахіделектромережбуд", депутат Львівської міської ради. Народжений і проживає у Львові.

5. Остап Єднак – співкоординатор Реанімаційного Пакету Реформ (РПР). Народився у місті Броди Львівської області. Проживає у Києві.

6. Руслан Сидорович - адвокатська компанія "Сидорович та партнери".  Народився і проживає у місті Львові.

7. Лев Підлісецький - ПАТ “Південьзахіделектромережбуд”, президент Львівського туристичного альянсу. Народився і проживає у Львові.

8. Олег Березюк – директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, радник міського голови Львова Андрія Садового.

Також народним депутатом стане чинна начальник управління культури Львівської міської ради стане Ірина Подоляк, яка, за попередніми даними, перемогла на 116-му мажоритарному окрузі. Ірина Подоляк народжена у місті Золочеві Львівської області, проживає у Львові.

Використано фото: dailylviv.com, lvbs.com.ua, dou.ua, zbruc.eu.

Дивіться також: «Люди з Андрієм Чемесом». Ірина Подоляк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!