Львівського чиновника, якого підозрюють у хабарництві, взяли під арешт

2896 0
Суд встановив 2 мільйони застави львівському чиновнику Юрію Гольцю, якого підозрюють у хабарництві.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Сьогодні, 19-го листопада, відбулось судове засідання у справі начальника управління житлового господарства Львівської міськради Юрія Гольця, якого затримали на хабарі у 80 тис. грн. Засідання відбулось у Шевченківському суді Львова. Юрію Гольцю обрали запобіжний захід – його взяли під арешт на два місяці, – інформує УНН.

«Суд обрав запобіжний захід утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 2 млн гривень. Якщо заставу внесуть, він зможе вийти на волю», – зазначила у коментарі Zaxid.net речниця головного управління СБУ у Львівській області Мирослава Клячківська.

Читайте також: Що задекларував чиновник ЛМР Юрій Голець, якого підозрюють у хабарництві

Нагадаємо, 17-го листопада Військовою прокуратурою Західного регіону України було задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником управління житлового господарства Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Юрієм Гольцем.

Читайте також: Чиновнику ЛМР, якого підозрюють у хабарництві, загрожує 10 років в’язниці. Відео затримання

Юрія Гольця затримали в центрі Львова під час отримання чергової частини хабара у розмірі 80-ти тис. грн. Гроші виявили та вилучили під час огляду місця події. Міський голова Андрій Садовий розпорядився відсторонити його від виконання посадових обов’язків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!