Львів’ян запрошують долучитися до благодійного марафону

2322 0
У рамках забігу передбачена розважальна програма, нагородження переможців, а також – забіг найменших учасників із казковими героями на 100 метрів.
фото: rundnsrun.ru

фото: rundnsrun.ru

Підготовку на старті та контроль протягом всього забігу «Щасливий кілометр»  здійснюватимуть спеціально запрошені кваліфіковані тренери. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Кожному учаснику організатори дають можливість обрати власну дистанцію – 1, 4 або 7 кілометрів.

«Благодійний забіг «Щасливий кілометр» покликаний привернути увагу суспільства і до потреб ОХМАТДИТУ, і до здорового, активного способу життя, – каже Мар’яна Возниця, головний лікар Львівської обласної дитячої клінічної лікарні ОХМАТДИТ».

Мета заходу – не лише допомогти лікарні, яка рятує дитячі життя, а й показати, що добрі справи робити легко, приємно, весело. Тому в рамках забігу передбачена розважальна програма, нагородження переможців, розіграш призів. А також – забіг найменших учасників із казковими героями на 100 метрів.

Читайте також: Нарколог: львівські підлітки починають не з алкоголю, а з психостимуляторів

Ініціатори запрошують всіх, хто має активну життєву позицію та прагне змінювати світ хорошими вчинками.

4 вересня з 11:00 всі охочі зробити свій «Щасливий кілометр» збираються біля Оперного театру. Звідси і розпочнеться забіг, що завершиться збором учасників у Парку культури.

Реєстрація для участі в забігу тут.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!