Львів’яни відновили ще один БТР для військових

2269 0
На Львівському бронетанковому заводі прикордонникам вручили відновлений БТР-60ПБ, який ремонтували на позабюджетні кошти.
фото: dpsu.gov.ua

фото: dpsu.gov.ua

На державному підприємстві «Львівський бронетанковий завод» прикордонникам Львівського загону передали БТР-60ПБ. Спеціалісти заводу провели капітальний ремонт двигунів, трансмісії, ходової частини, гальмівної системи, електрообладнання автомобіля тощо. Найближчим часом бронемашину направлять в зону проведення антитерористичної операції для захисту життя та здоров’я бійців окремої бойової прикордонної комендатури. 

Наразі продовжують ремонтувати ще одну одиницю техніки. На відновлення такої бойової машини, яке  відбувається завдяки волонтерським та спонсорським організаціям, витрачається близько 100 тисяч гривень.

Джерело: прес-служба Львівського прикордонного загону ДПСУ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!