Магістерська програма УКУ з прав людини оголосила про наявність стипендій

2146 0
В Українському католицькому університеті перша академічна програма з права: Магістерська програма УКУ з прав людини (LL.M in Human Rights), яка готуватиме висококваліфікованих фахівців у сфері захисту прав людини. Студенти, які продемонструють високі академічні результати, мають можливість отримати стипендію, – інформують у прес-службі університету.
Фото: facebook-сторінка "Магістерська програма УКУ з прав людини"

Фото: facebook-сторінка "Магістерська програма УКУ з прав людини"

Собівартість півтора року навчання складає близько 120 тисяч гривень. Однак, враховуючи актуальність питань захисту прав і свобод людини для українського суспільства,Український Католицький Університет робить для потенційних вступників знижку на навчання у розмірі 65%. Тому вартість навчання на Магістерській програмі УКУ з прав людини у 2016 році становить 45 000 гривень. Можливою є посеместрова оплата.

Студенти, які продемонструють високі академічні результати, мають можливість отримати стипендію. Академічна стипендія покриватиме повну вартість навчання, а також передбачатиме виплату щомісячної фінансової допомоги студентам. Кількість академічних стипендій – 4. Передбачаються також іменні стипендії для вступників та студентів, які продемонструють високі академічні досягнення від провідних юристів та юридичних компаній, над залученням яких зараз працює команда Програми. З умовами вступу можна ознайомитись за посиланням.

Метою програми є підготовка юристів, з спеціалізованою підготовкою у сфері захисту прав людини, які володітимуть необхідними знаннями, практичними навичками та ціннісними стандартами й одночасним, а також високим рівнем знання фахової юридичної англійської мови.

Після закінчення магістерської програми випускники зможуть працювати у сфері приватної юридичної практики, офіційних інституціях та неурядовому секторі на національному, європейському та міжнародному рівнях, спеціалізуючись як на захисті прав людини, так і в інших напрямках.

За словами керівника програми Оксани Головко-Гавришевої, Магістерська програма формуватиме нове покоління українських правників, які зможуть ефективно захищати права та свободи у щоденній роботі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!