Мережі АЗС знову підвищили ціни на пальне

2727 0
Зокрема, на WOG і ОККО бензини марок «А-95» і «А-95+» здорожчали на 2,17-2,28 коп./л, до 39,86-41,85 грн/л.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Роздрібні мережі АЗС у період з 13 по 16 травня відкоригували ціни на бензини й дизельне пальне. Про це повідомляє enkorr з посиланням на Консалтингову групу «А-95» та дані щоденного цінового моніторингу роздрібного ринку нафтопродуктів.

Зокрема, на WOG і ОККО бензини марок «А-95» і «А-95+» здорожчали на 2,17-2,28 коп./л, до 39,86-41,85 грн/л. Дизельне пальне у цих мережах здешевшало на 0,32 грн/л, до 42,31 грн/л.

Читайте також: Проблему з пальним можна вирішити, – експерт

На стільки ж змінились ціни на пальне в мережі Shell. Відкоригували ціни й такі мережі як AMIC, «Укргазвидобування» та Mango. Також слід зазначити, що ціни на бензини, встановлені в мережі «Авіас» вищі від граничних цін, встановлених урядом на другу половину травня.

Зміна роздрібних цін на бензини і дизельне пальне на АЗС з 13 по 16 травня, грн/л:

Нагадаємо, що АЗС підвищили ціни на пальне. Раніше уряд підвищив торговельну надбавку на дизпаливо та бензин на 40%, щоб запобігти дефіциту на автозаправних станціях. Поки на автозаправних станціях діють обмеження на пальне, зокрема бензин і дизпаливо відпускають з лімітом у 20 літрів, а автогаз наразі без обмежень. Наразі на ринку діють кілька обмежень: 20 л на одну автівку в разі заправки автомобіля бензином або дизелем, автогаз відпускається без обмежень, а також 20 л пального на один автомобіль, а в якій конфігурації  10 л бензину плюс 10 л газу чи дизельне пальне/газ,   обирає водій, керуючись наявністю певного виду пального на АЗК.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!