На Львівщині затримали ще трьох зловмисників, що переправляли ухилянтів за кордон

2364 0
Вони працювали як водії міжнародних перевезень.
Фото умовне/СБУ

Фото умовне/СБУ

Служба безпеки заблокувала ще три схеми ухилення українських громадян від мобілізації в умовах війни. Одну із них викрили на Львівщині.

Джерело: Управління СБ України у Львівській області

У ході слідчо-оперативних дій на території декількох областей України повідомлено про підозру п’ятьом організаторам перевезення ухилянтів. Їхні послуги коштували 9 тис доларів.

«На Львівщині затримано трьох ділків, які пропонували «ухилянтам» втекти за кордон як водії міжнародних перевезень. Наразі всім фігурантам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Триває розслідування для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до протиправної діяльності», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Житель Львівщини незаконно переправив за кордон 20 ухилянтів

Нагадаємо, що Служба безпеки України викрила львів'янина та мешканця Яворівського району, які обіцяли переправити через державний кордон військовозобов’язаного.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!