Київ

На столичних ринках і ярмарках запровадять безготівкову оплату

766 0
Оскільки українці все частіше надають перевагу безготівковому розрахунку, у столичних департаментах обговорюють питання щодо запровадження такого розрахунку на продовольчих ярмарках та ринках Києва.
Фото: власний колаж

Фото: власний колаж

На продовольчих ярмарках та ринках у Києві невдовзі з’явиться можливість безготівкової оплати. Питання щодо запровадження таких розрахунків столична влада обговорює з підприємцями та представниками банку. Про це повідомляють у Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Як зазначається у повідомленні, представники "ПриватБанку" провели консультації щодо впровадження безготівкового розрахунку з підприємцями, що працюють на трьох комунальних майданчиках: "Бессарабський ринок", "Володимирський ринок", "Житній ринок". Йшлося також про можливість використання мобільного застосунку для оплати за купленого товару, зокрема, продуктів харчування.

Читайте також: Хліб може подорожчати на 50%, а от картоплі маємо вдосталь, – експерт аграрного ринку

Подібні консультації провели з 320 підприємцями, які торгують на ярмарках у Дніпровському, Печерському, Святошинському та Шевченківському районах.

Як ми писали раніше, в Україні виник дефіцит цибулі. Про це та ситуацію з іншими продуктами читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!