Наступного тижня у Львові розпочнуть ремонт вулиці Курмановича

1641 0
Вартість робіт 71,5 млн гривень.

Наступного тижня у Львові розпочнуть ремонт вулиці Курмановича. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на заступницю міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк.

«Дозвіл на проведення робіт є. Зараз подали документи в поліцію на перекриття вулиць, а в п’ятницю завозимо матеріали. У вівторок плануємо розпочати ремонт», — каже вона.

Читайте також: Вулицю Миколайчука на пів року закрили на ремонт. Як рухатиметься транспорт

Роботи виконуватиме переможець тендеру ТзОВ «Онур», з яким 2 жовтня департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР уклав угоду на проведення ремонту. Вартість робіт становить 71,5 млн грн. Ремонтуватимуть вул. Курмановича на ділянці від вул. Данила Апостола до вул. Пꞌясецького, майже один кілометр.

Згідно з проектом, планують замінити дорожнє покриття, прокласти нові комунікації, висадити зелені насадження. Завершити ремонт мають у 2020 році.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!