Політична реклама

Олег Синютка назвав «радянською» діючу модель управління Львовом

1963 0
Нардеп запропонував нові принципи формування зарплат для працівників Львівської міської ради.

Роздутий штат міської адміністрації, корупція, недотримання генерального плану розвитку міста, хаотична забудова. А також транспортний колапс, відсутність нових садочків, шкіл і дорожніх розв’язок.

На цих проблемах діючої Львівської міської ради наголосив на пресконференції народний депутат від «Європейської Солідарності», кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка.

За його словами, для багатьох людей у місцевій владі мерія стала місцем легкої наживи, піклування про «своїх», а не про всіх.

«У міського голови Садового 7 заступників, 7 радників і 21 позаштатний радник», – заявив він.

Синютка зазначив, що міський голова Львова, його заступники і наближені до них люди отримують премії і сотні тисяч гривень допомоги на «покращення» здоров’я. І усі ці доплати без прив’язки до реальних результатів роботи.

«За 2019 рік Андрій Садовий, разом з заступниками отримали 5 мільйонів 766 тисяч 700 гривень зарплати. А на початку 2020 року заступники Садового отримали матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі 527 тисяч 500 гривень.

Все згідно гасла «Свій до свого по чуже», тобто якомога глибше залізти до гаманців львів’ян, спустошених економічною кризою та пандемією коронавірусу», – сказав Олег Синютка і назвав «радянською» модель управління Львовом від Садового.

Народний депутат запропонував нові принципи формування зарплат для працівників Львівської міської ради.

«А саме: скоротиться адміністрація міського голови, кількість заступників мера буде обмеженою до 4, зарплата міського голови, його заступників і всіх чиновників формуватиметься відповідно до можливостей бюджету та реально виконаного обсягу робіт. А також зменшиться розрив між зарплатами вищого керівництва та іншими працівниками міської адміністрації. Львівські комунальні підприємства знову стануть беззбитковими, розпочнеться програма для стажування молоді «Реалізуй себе у владі», – повідомив він.

Система управління Львовом від мера Олега Синютки буде європейською», підсумував кандидат на посаду голови Львівської ОТГ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!