Папа Франциск завтра проведе молитву за відпущення гріхів

11991 0
Він закликає відповісти вселенською молитвою на пандемію коронавірусу.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Завтра, 27 березня, о 19:00, відбудеться особлива молитва Папи Франциска з благословенням «Urbi et Orbi». Завдяки цьому є можливість отримати повне відпущення гріхів. Про це Папа повідомив на особистій сторінці в Facebook.

«Вже відтепер запрошую всіх духовно брати участь у молитві через різні засоби комунікації. Ми вислухаємо Боже слово, піднесемо благальну молитву, адоруватимемо Найсвятіші Тайни, якими я наприкінці уділю благословення Urbi et Orbi, з цим буде пов’язана можливість отримати повний відпуст», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В складні часи люди мають допомагати одне одному

Папа Франциск закликає відповісти вселенською молитвою на пандемію коронавірусу. Молитву Папа проведе на паперті базиліки Святого Петра при порожній площі.

Нагадаємо, що вчора, 25 березня, Папа Римський Франциск звершив спільну екуменічну вселенську молитву за припинення пандемії коронавірусу. Цю молитву промовили на різних континентах, різними мовами, різних народів і церков, як єдине людство про подолання цієї пандемії.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!