Петиція про будівництво нової дороги на Сихові зібрала пів тисячі підписів

9908 0
Тепер її має розглянути сесія Львівської міськради.
Фото:sykhiv.media

Фото:sykhiv.media

Петиція «Про вирішення Сихівського колапсу (заторів)», що зареєстрована на сайті електронних звернень до ЛМР 22 липня, набрала необхідні для розгляду депутатами 500 голосів.

У документі, що зареєстрував Микола Брич, ідеться про вирішення питання з постійними заторами на Сихові.

Читайте також: Як зменшити затори на Сихові

У петиції мешканці району просять виділити кошти на будівництво дороги, відповідно до генплану міста, що з’єднає вул. Хоткевича та вул. Скрипника.

«Під час будівництва дороги пропонуємо передбачити освітлені підвищені пішохідні переходи, тротуар і велосипедну доріжку вздовж дороги», – пише автор петиції.

Також він пропонує виділити окремі смуги руху для громадського транспорту на проспекті Червоної калини, реконструювати частини дороги на проспекті та облаштувати смуги для повороту ліворуч на перехрестях проспекту з вулицями Скрипника та Хуторівка.

Читайте також: S-Bahn для Львова. Чого бракує для запуску міської електрички

Ще одним пунктом у документі просять відремонтувати ділянку дороги на вул. Скрипника між №№15-27.

Оскільки петиція набрала 500 голосів, її під час одного із засідань ЛМР мають розглянути міські депутати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!