По всьому Києву відновили водопостачання

561 0
Наразі у деяких споживачів ще може спостерігатись понижений тиск води в системі.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

По всьому Києву відновили водопостачання. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко. 

«Водопостачання відновлене в усіх районах столиці. Але потрібен ще певний час, щоб система водопостачання запрацювала на повну потужність», – пояснив він.

Наразі у деяких споживачів ще може спостерігатись понижений тиск води в системі. Особливо у тих киян, які мешкають на верхніх поверхах багатоповерхівок. 

Читайте також: Росії потрібен тиждень для підготовки нового ракетного удару по Україні, – розвідка 

Крім того, зранку Кличко заявив, що 70% відсотків столиці поки залишається без електрики. «Енергетики докладають усіх зусиль, щоб якнайшвидше її повернути. Проте зазначають,  що залежатиме це від відновлення балансу в енергосистемі України. Оскільки Київ є частиною загальнодержавної енергосистеми», – написав він. 

Нагадаємо, 23 листопада відбулася масована атака на українську критичну інфраструктуру. Росіяни влучили ракетами в інфраструктурний об'єкт та двоповерховий житловий будинок у Києві, а також в інфраструктурні об‘єкти та житловий будинок у Київській області, є загиблі і поранені. Загалом, на Київ летіла 31 ракета, захисникам вдалося збити 21 ракету, однак кілька об'єктів критичної інфраструктури постраждали. 

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!