«Потрібно це витримати». Данілов попередив українців про складні кілька місяців

3129 0
Данілов заявив, що хвилювання в росії почалися раніше, ніж очікували у РНБО.
Фото: РНБО

Фото: РНБО

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов попередив українців про те, що найближчі місяць-два будуть складними через агресію росії, але треба їх витримати.

Читайте також: Підґрунтя для масштабної катастрофи. Росіяни замінували дамбу Каховської ГЕС

Джерело: Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону.

«Так, буде важко, буде складно, нам потрібно пройти цей складний період. Після того, як ми пройдемо саме цей період, він триватиме десь місяць-півтора-два, коли вже безумство в голові цього гітлера сучасності посилилося і не хоче звідти виходити. Нам просто потрібно зараз це витримати», – сказав він.

Читайте також: Росіяни покидають Херсон, але святкувати перемогу ще рано

Він зазначив, що Україна має розвіддані про те, що відбувається на території рф зараз, і назвав це кроками відчаю, і додав, що хвилювання в росії почалися раніше, ніж очікували у РНБО.

«Там поселився терор проти власного народу. Вони там почалися, всі ці протести. Ми прогнозували їх на листопад. Цей період на росії вже почався. Всі кроки, які вони роблять, говорять про те, що впевненості у них нуль. І це кроки розпачу», – додав він.

Нагадаємо, протягом останніх двох тижнів ЗСУ демонструють набагато кращу майстерність влучання по іранських дронах-камікадзе «Шахед» і збивають 85% безпілотників.
 
Антоніна Костик
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!