Пєсков і правління банку ВТБ. У США затвердили нові санкції проти росії

2274 0
Вся власність та фінанси прибічників путіна відтепер у США заблоковані.
володимир путін і дмитро пєсков

володимир путін і дмитро пєсков

Учора, 11 березня, Мінфін США затвердив нові санкції щодо кремлівської еліти, олігархів, політиків, які підтримали вторгнення росії на територію України, передає Ліга.нет.

«Міністерство фінансів продовжує притягувати російських чиновників до відповідальності за те, що вони дозволили путіну розв'язати невиправдану та неспровоковану війну», – заявила міністр фінансів Джанет Л. Йеллен.

Відтепер під санкціями США перебувають прес-секретар президента росії Дмитро Пєсков і його сім’я, російський олігарх Віктор Вексельберг, правління банку ВТБ (Ольга Дергунова, Вадим Кулик, Валерій Лук’яненко, Анатолій Печатніков, Наталія Кортікс, Максим Кондратенко, Еркін Норов, Святослав Островський, Дмитро П’янов, Юрій Андресов). 

Крім того, США під санкції потрапили такі депутати нелегітимної Держдуми росії: В'ячеслав Володін, Юрій Афонін, Євген Калашніков, Володимир Кашин, Микола Коломейцев, Олексій Курінний, Іван Мельников, Дмитро Осадчий, Казбек Тайсаєв, Геннадій Зюганов.

Вся власність та фінанси прибічників путіна відтепер у США заблоковані, як і будь-які організації, які побічно мають до них відношення.

Читайте також: США запровадять санкції проти путіна

Нагадаємо, що напередодні санкції проти росії розширила Велика Британія. Британія запровадила нові санкції проти семи російських олігархів та доповнила перелік, зокрема, Романом Абрамовичем, Олегом Дерипаскою та головою Газпрому Міллєром. 

Статки цих олігархів сумарно становлять 15 млрд доларів. Під новими санкціями всі вони потрапляють під замороження всіх активів у Сполученому Королівстві та заборону на перетин кордону. Громадянам Британії заборонено вступати у будь-яку фінансову діяльність з ними.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!