Ремонт шляхопроводу та перший рівень небезпечності через туман. Головні події дня у Києві

572 0
Дайджест новин за 27 вересня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Підозра через підтримку рф для працівниці ЦНАПу

У Києві повідомили про підозру за фактами поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування російської військової агресії проти України та заклики до повалення конституційного ладу в Україні, працівниці одного з Центрів надання адміністративних послуг. 

У ході обшуків за місцем проживання жінки правоохоронці вилучили мобільні телефони та комп’ютерну техніку, а також комуністичну символіку, георгіївські стрічки та велику кількість особистих збережень у російських рублях. Їй обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та відсторонили від посади. Слідчі дії тривають. 

Ремонт шляхопроводу

На Дегтярівському шляхопроводі завершили перший етап протиаварійних робіт. Зокрема, комунальники демонтували карнизні блоки, тротуарні плити і перильне огородження з боку вул. О. Теліги. Також дорожники розібрали слабкий бетон балок. 

Наступним етапом протиаварійних робіт стане демонтаж 4 балок прогонів. Нині розробляється проєкт для здійснення цього.

Скасування зупинки громадського транспорту під час повітряних тривог

У столиці пропонують скасувати зупинку громадського транспорту під час повітряних тривог. Відповідний проєкт рішення зареєстрували у Київській міській раді. У документі пропонується забезпечити безперебійне «перевезення пасажирів транспортом (залізничним транспортом, міським наземним пасажирським транспортом) у межах міста Києва весь час поза межами дії комендантської години, зокрема під час повітряної тривоги, крім випадків, коли це несе пряму загрозу безпеці руху транспорту, здоров’ю та життю пасажирів». 

Завтра у Києві очікується туман

Вночі та вранці в середу, 28 вересня, в Києві очікується туман. В місті передбачають видимість 200-500 м та І рівень небезпечності, жовтий.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!