Сенатор США Ліндсі Грем в прямому ефірі закликав росіян убити Путіна

5583 0
Із його слів, це буде велика послуга всьому людству.
Фото: antikor.com.ua

Фото: antikor.com.ua

Сенатор США Ліндсі Грем в прямому ефірі на каналі Fox закликав росіян убити президента Путіна. Із його слів, так зроблять велику послугу всьому людству. Уривок із трансляцію, де поруч з ним були кадри війни в Україні, зокрема вибухи на Запорізькій АЕС, він опублікував у своєму Твіттері.

«Хтось у Росії повинен взяти на себе відповідальність і прибрати цього хлопця (Путіна. – ред). Ви дасте своїй країні та світу велику послугу», – каже сенатор.

Читайте також: «Сядь зі мною, поговори, чого ти боїшся?», – Зеленський до Путіна

Він також додав, що сподівається на те, що у російської армії є «успішний полковник Штауффенберг», маючи на увазі німецького офіцера, бомба якого не змогла вбити Адольфа Гітлера в 1944 році.

Нагадаємо, що після розмови з главою РФ Володимиром Путіним президент Франції Еммануель Макрон сказав, що Путін прагне захопити всю Україну, і що «найгірше ще попереду».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!