Сьогодні у Львові відзначають День студента

1553 0
Молодь Львова одягне левів на площі Ринок у мантії та заспіває студентський гімн.
Ілюстративне фото: Львівська політехніка

Ілюстративне фото: Львівська політехніка

Сьогодні, 17 листопада, в Україні відзначають День студента. З цієї нагоди молодь Львова одягне левів на площі Ринок у мантії, заспіває студентський гімн, а найактивніші молоді державотворці отримають грамоти від громади міста, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Школярів та студентів Львівщини запрошують на безкоштовний онлайн-курс з діджитал-маркетингу

Захід розпочнеться о 10.30 на площі Ринок за участі міського голови та студентської молоді міста. Задля безпеки учасників заходу, управління молодіжної політики наголошує на дотриманні усіх карантинних обмежень.

За словами студентської меркині Львова Ольги Дякун, молодь, яка внесла вагомий внесок у розвиток молодіжної політики, нагородять грамотами від громади міста. Також традиційно цього дня міських левів «посвятять у студенти», одягнувши їх у мантії, а всі учасники заходу разом виконають студентський гімн.

Читайте також: Компанія Facebook залучатиме викладачів та студентів УКУ до спільних проєктів

Нагадаємо, завтра, 17 листопада, відбудеться третя молодіжна сесія Львівської міської ради, яка є прототипом справжньої депутатської сесії. На ній молодь голосуватиме за проєкти на 2021 рік, які стосуються розвитку молодіжного середовища Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!