Сьогодні у Львові обговорять секрети успішного розвитку Сихова

3162 1
Сьогодні, 26 вересня, під час дискусійної зустрічі обговорять «Як повинні розвиватися райони Львова? Приклад Сихова». Зустріч організована дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів» за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

На дискусії порушуватимуть наступні запитання:

Як залучати громаду та бізнес до розвитку окремих районів Львова?

Як активна громада може вплинути на облаштування свого району?

Як окремому району стати соціо-культурним осередком Львова?

Коли?

26 вересня,11:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть представники районних адміністрацій,  представники активних громадських організацій, активні львів’яни, урбаністи, експерти з розвитку та представники ЛМР.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  26  вересня о 11:00 на сайті.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням.

Контактна особа – Оксана Матійків 0932006831

Довідка. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).

 


Читайте також:
27 Вересня, 2016 09:51
Vitalik А Як по говорити на рахунок того,що Львів закиданий мусором і невивозиться.Це просто жах.І це питання першочергове,а не будинки.Садовий повинен піти у відставку і відповідати перед прокуратурою за розкрадання Львова.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!