У Львівській митниці обрали керівника. Що про нього відомо

3628 0
До останнього часу з серпня 2021 року він працював керівником Черкаської митниці.
фото: львівська митниця

фото: львівська митниця

Виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці став 32-річний Данііл Меньшиков. До останнього часу з серпня 2021 року він працював керівником Черкаської митниці. Про це повідомили у пресслужбі митниці, відповідно до наказу Державної митної служби України.

Початковий досвід керівника отримав у 25 років на одному з приватних підприємств Харкова, де працював начальником служби фінансового моніторингу. Уже через чотири роки, у лютому 2018, став заступником начальника управління в Департаменті розвитку підприємництва та регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

В 2019 році з метою формування ефективної команди та розробки нових методів аналізу і контролю, перейшов на посаду заступника начальника управління – начальника відділу моніторингу та аналізу митної вартості управління митної вартості та цінової інформації у Департаменті митних платежів та митної вартості Державної Фіскальної служби України, а згодом і Державної митної служби України.

У 2021 році почав працювати начальником управління таргетингу Координаційно-моніторингова митниці Держмитслужби.

Нагадаємо, що попереднім керівником Львівської митниці із червня 2021 року був 39-річний Ілля Ніжніков.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!