Що ремонтують у Франківському районі Львова: перелік

2383 0
У Франківському районі міста триває підготовка до Великодня. Тут активно ремонтують внутрішні двори і тротуари, фарбують мости та труби, очищують дощоприймачі, прибирають і перекопують газони та облаштовують благоустрій біля будинків.

Про це повідомилив прес-службі Львівської міської ради із посиланням на голову Франківської райадміністрації Руслана Кандибора.

Так, уже відремонтовані тротуари на вул. Науковій, 57 та Науковій, 22-24. Як додав голова адміністрації, і тротуари, і двори замощують тротуарною плиткою.

Працюють і на вул. Княгині Ольги, 69 – тут замощують пішохідну доріжку, що веде від мікрорайону до кінцевої зупинки трамваю № 3. Також облаштовують прибудинкову територію та підходи до під’їздів на вул. Володимира Великого, 67 і завершують влаштовувати нове покриття на тротуарах на вул. Володимира Великого 30, 26.

«Щойно розпочали асфальтувати заїзд до кінотеатру «Сокіл» та будуємо новий перехід на вул. Городоцькій між будинками № 213 та № 215», – додав Руслан Кандибор.

Постійно тривають і ямкові ремонтні роботи. Зокрема, нещодавно їх провели на вулицях Науковій та Тролейбусній і розпочали на вул. Княгині Ольги – на ділянці від Наукової до Трускавецької.

Нагадаємо, загалом, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Франківському районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!