У Львові курсує лише 6% автобусів приватних перевізників

2747 0
«АТП-14630», ТзОВ «Фіакр Львів» і «Успіх БМ» не випустили жодної одиниці транспорту.
Фото: Андрій Василюк

Фото: Андрій Василюк

У Львові на маршрутах курсує 60% комунального громадського транспорту і 6% - приватного. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: На період карантину у Львові скасовують безкоштовний проїзд пільговикам

Станом на 10:00 22 березня, на маршрути вийшли 44 тролейбуси із 44, 55 трамваїв із 56 та 76 автобусів ЛК АТП № 1 зі 191. Тобто загалом — більше 60% комунального громадського транспорту. Натомість, приватні автотранспортні компанії забезпечили на дорогах лише 6% маршрутів.

Так, ТзОВ «Міра і К» випустило на маршрути 10 автобусів із 36. Натомість, інші приватні перевізники — ПАТ «Львівське АТП-14630» (0 із 46), ТзОВ «Фіакр Львів» (0 із 42), ТзОВ «Успіх БМ» (0 із 27) — не забезпечили жодної одиниці транспорту.

Також курсують приміські спецмаршрути.

Зазначимо, що у працівників медзакладів, АЗС, продуктових ринків та супермаркетів виникають проблеми із добиранням на роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!