У Львові проведуть громадські слухання щодо забудови на Кульчицької

3648 3
Мешканців непокоїть, що громадський простір можуть віддати під забудову.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Про це йдеться у зверненні депутатів, які ініціювали проведення громадських слухань. Відповідне оголошення розміщене на сайті ЛМР. До депутатів звернулися мешканці вулиць Кульчицької, Петлюри, Садової та Кульпарківської.
 
«Львів’ян насторожує той факт, що заплановане будівництво займатиме практично всю площу нинішнього громадського простору і, відповідно, не залишається місця для проведення дозвілля»,  йдеться у зверненні депутатів, яким ініціювали проведення громадських слухань. 
 
 

Рішенням виконкому ЛМР у 2007 році ділянка 1,18 га в цьому районі була надана в оренду спортклубу «Сокіл» терміном на 10 років. Як ідеться в ухвалі: «Для будівництва та обслуговування спортивно-оздоровчого комплексу з готелем, закладом громадського харчування і офісними приміщеннями з підземними автостоянками за рахунок земель житлової та громадської забудови».
 
Громадські слухання відбудуться 2-го серпня 2017 року у школі №18 (вул. Кульчицької, 18). Початок о 18:30. Пропозиції та зауваження приймає управління «Секретаріат ради» до 1-го серпня на електронну скриньку: [email protected] до 01 серпня 2017 року. Довідки за телефоном: (032) 297-57-63. 

Читайте також:
30 Липня, 2017 18:10
Андрій Переглянув на сайті мінюсту інформацію про ділянку. Кадастровий номер земельної ділянки 4610136300:04:007:0059.Площа земенльної ділянки 1.18 га.Цільове призначення 03.15 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.Форма власності -комунальна власність. Спортклуб Сокіл намає ніякого відношення до даної земельної ділянки.
Громадські слухання бажано проводити в вихідний день бо в робочий день не всі мають можливість прийти.
29 Липня, 2017 12:09
Zoia Дякую за зауваження, поправила на нейтральніший заголовок. Але суть в тому, що ініціювали слухання через депутатів мешканці, котрі не хочуть будівництва в тому місці
29 Липня, 2017 12:01
Михайло Як можуть бути громадські слухання проти забудови? Слухання, це коли громадскість повідомляють про проект, та що саме буде зроблено. Право вето вони не мають. Проти будови може бути мітинг, віче, пікет, але аж ніяк не громадські слухання.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!