Замість делініаторів. У Львові нанесуть нову розмітку на перехресті Кульпарківської – Наукової

7405 0
На ділянці поновлять розмітку, аби вона чітко показувала, що є дві смуги для виїзду на кільце.
фото: google maps

фото: google maps

У Львові реорганізують рух транспорту на перехресті Кульпарківської – Наукової. Зокрема, поновлять розмітку та встановлять знаки на повороті з вул. Наукової на кільце. Таке рішення прийняли сьогодні, 7 вересня, на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху.

«Фактично, там немає третьої смуги для руху транспорту, але треба поновити розмітку, аби вона чітко показувала дві смуги для виїзду на кільце. Оскільки там є запаси місця, щоби міг повертати великогабаритний транспорт, то три легкові машини легко проїжджають ділянкою і цим користуються», – каже у коментарі Tvoemisto.tv член комісії Володимир Харчихін.

Читайте також: Що змінить нова розмітка «вафельниця» на перехресті Пасічна – Медової печери у Львові. Відео

Інспектор патрульної поліції Львівської області Олександр Козлов також додає, що це створює на ділянці аварійні ситуації. 

За словами Володимира Харчихіна, попередньо на ділянку виїжджали з представниками депутатської комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності і управління патрульної поліції Львівської області. Спершу планували поставити там делініатори, однак під час засідання вирішили, що Франківська районна адміністрація має нанести лише відповідну розмітку. Якщо порушення продовжаться, то наступного року закладуть кошти на встановлення там делініаторів.

Читайте також: Затори у Львові. Чому світлофори в місті працюють так, а не інакше

Нагадаємо, що на вулиці Кульпарківській у Львові нанесли нову розмітку, яка має нагадувати водіям, що не можна виїжджати на перехрестя, якщо немає можливості його проїхати. Детальніше про це дізнавайтеся за посиланням.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!