У Львові зачинили скандальний МАФ на Левандівці

2597 0
Його мають демонтувати та перенести у інше місце.
Фото: Facebook-сторінка Христини Процак

Фото: Facebook-сторінка Христини Процак

На Левандівці у Львові зачинили скандальний МАФ, у якому продавали алкоголь поблизу культурного центру «Супутник». Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

«Системність праці завжди дає результат. МАФ припинив роботу, на черзі фізичний демонтаж», — йдеться у повідомленні.

МАФ на вул. Повітряній, 22а мають демонтувати та перенести на місце, яке міська влада визначить разом із власником будівлі.

Читайте також: На виконкомі не погодили будівництво скляного кафе на Чупринки

Нагадаємо, рішення про перенесення МАФу біля культурно-мистецького центру «Супутник» ухвалили на засіданні виконавчого комітету 13 квітня. На початку квітня працівники СБУ затримали керівника «Супутника» під час отримання хабара. Однак активісти та представники міської влади повідомляють, що керівника комунального закладу Олександра Агашкова підставили через неправомірну діяльність МАФу. Згодом за рішенням суду його взяли на поруки нардепи Ірина Подоляк та Ігор Васюник. МАФ знову намагалися перенести, втім цього не вдалося зробити через жінку, котра зачинилася всередині приміщення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!