Українець, що входить у топ бізнес-мислителів світу, розкаже, чого хоче клієнт

2276 0
Як дізнатись чого насправді хоче клієнт, як успішно запустити продукт та створити потужний бренд? 23-24 жовтня Львівська бізнес-школа УКУ та один із кращий бізнес-консультантів світу Адріан Сливоцький проведуть новий навчальний курс, який дозволить бізнес-лідерам отримати бачення куди рухатись далі, як розвивати та будувати компанію. Програма складатиметься з трьох частин лекцій, роботи в групах, самостійної роботи та читання.
Фото: ucu.edu.ua

Фото: ucu.edu.ua

Курс включатиме в себе три складові: запуск (продуктів, послуг, програм, бізнесу, проектів тощо) є рушієм динамічного розвитку нашої економіки. Однак 90% запусків зазнають невдач. Низка компаній по-іншому подивилися на запуск, розробили нові методи і прийоми, підвищили свої шанси на успіх з 10% до 90%, перевернули (часто почавши з нуля) та струсонули свої галузі. Бренд при правильному підході бренди можна формувати з високою економічною ефективністю і набагато меншими затратами, аніж в минулому. На програмі розкажуть про те, як це зробили інші компанії (і великі, і малі) і як застосувати їхні методи в своїй організації, щоб надати своїй команді необхідні інструменти для формування проривного бренду протягом наступних 3-4-х років. Розшифрування клієнта. Хто повинен розшифровувати ту інформацію, яку наші клієнти намагаються донести до нас через свої купівлі, думки, поведінку, інформацію, закодовану в суспільних силах, які на них впливають? Чи метод для B2B і B2C один і той же, чи повністю відмінний? Ви зануритесь у світ найкращих в бізнесі «криптографів клієнтських шифрів» (Harrah's, Tsutaya, Coach, Capital One, Progressive, Tetrapak, AirLiquide, Ecolab, Nalco, JCI та інші) і дізнаєтесь, як їх спосіб мислення і методи можуть допомогти Вашій організації перейти від вгадування клієнтських бажань до їх правильного розуміння або, в деяких випадках, до їх надзвичайно ефективного прогнозування.

«Курс викладається англійською мовою із забезпеченням синхронного перекладу українською мовою. Програма розрахована на власників, керівників вищої ланки та менеджерів середньої ланки з високим потенціалом зростання», – інформують організатори.

Вартість

1 учасник – 9500 гривень

3 учасники – 25500 гривень

5 учасників – 38500 гривень

Для компаній-учасників Спільноти LvBS – знижка 10%

Деталі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!