Укрзалізниця дозволила використовувати електронний студентський з додатку «Дія»

1231 0
Пільговий проїзд надається студентам вишів I-IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів.
Фото: Дія

Фото: Дія

Укрзалізниця почала приймати цифровий студентський квиток із мобільного додатку «Дія», що дає пільгу на проїзд. Про це повідомили у пресслужбі перевізника.

Читайте також: Як львівські ІТ-фахівці працюють над додатком «Дія»

«Студенти при посадці у поїзд замість пластикового оригіналу можуть пред’явити цифровий документ із мобільного застосунку «Дія». Цифровий студентський квиток так само дозволяє подорожувати поїздом зі знижкою 50%», – йдеться у повідомленні.

У компанії кажуть, що цифровий студентський має такі ж переваги, як і пластиковий оригінал: ідентифікує особу, підтверджує статус студента та надає знижки.

Пільговий проїзд надається студентам вишів I-IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів.

Подорожувати зі знижками з е-студентським можна у:

  • загальних і плацкартних вагонах;
  • вагонах 2-3 класу всіх категорій міжміського сполучення;
  • усіх вагонах регіональних поїздів, поїздах приміського сполучення.

Однак при проїзді у вагонах вищої категорії типу СВ, купе та у вагонах 1-го класу, крім поїздів категорії «Регіональний поїзд», для студентів встановлена повна вартість квитка.

Також Укрзалізниця приймає цифрові ID-картку, закордонний біометричний паспорт та водійське посвідчення з додатка «Дія».

Читайте також: «Малята, де ваші маски». Репортаж із карантинного Інтерсіті зі Львова

Нагадаємо, що виконком ЛМР дозволив студентам використовувати електронний квиток для пільгового проїзду в громадському транспорті. Додаток доступний для смартфонів на Android та iOS. Зокрема, у Google Play Market та App Store.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!