Випускник Львівського коледжу спорту продає свою золоту медаль для допомоги ЗСУ

1225 0
Зараз ціна медалі – 8 100 доларів.
фото ФК Ганза Росток

фото ФК Ганза Росток

20-річний футболіст, випускник Львівського фахового коледжу спорту Данило Сікан вирішив продати свою золоту медаль чемпіона світу U-20 2019 року на аукціоні eBay. Усі вторговані кошти підуть на допомогу українським військовим. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Зараз ціна медалі – 8 100 доларів. Торги вже розпочались та триватимуть до 6 квітня.

Футболіст родом з Житомира. Хлопець навчався у Львівському фаховому коледжі спорту, а дебютував у дорослому футболі у 2018 році у складі львівських «Карпат». Зараз Данило виступає за німецький клуб «Ганза» на правах оренди в «Шахтаря» та збірної України. 

Читайте також: Львів'янин Станіслав Горуна продає олімпійську медаль для допомоги ЗСУ

«Ворог постійно і жорстоко руйнує моє рідне місто Житомир. Одного дня обстрілу зазнав житловий масив та пологовий будинок. Наступного дня така ж доля спіткала будівлю школи, потім гуртожиток, який міг бути військовим об’єктом, можливо, десь у радянських архівах. Росіяни роблять все, щоб знищити наших дітей і наше майбутнє», – каже Данило.

Нагадаємо, раніше бронзу Олімпійських Ігор у Токіо на аукціон виставив львів’янин Станіслав Горуна. Також український футболіст, черкащанин Артем Довбик продав свою легендарну футболку, в якій забив переможний гол на Євро-2020, щоб допомогти Збройним Силам України. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!