Як живе російська православна церква у Львові та можливе рішення Путіна про вторгнення в Україну. Головне

3165 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Посольство Британії тимчасово переміщують з Києва до Львова у зв’язку з побоюваннями нової агресії Росії проти України.

Президент США Джо Байден виступив зі зверненням щодо ситуації в Україні. Відповідаючи на питання журналістів, він сказав, що США мають підстави вважати, що Володимир Путін уже ухвалив рішення щодо вторгнення в Україну. 

Читайте також: Польський сенатор виступив у Раді українською 

Міністерство охорони здоров’я запроваджує єдину електронну картку для пацієнта. У ній зберігатимуть всю медичну інформацію незалежно від того, лікується він у державному закладі, чи у приватному.

В Україні виявили новий варіант штаму коронавірусу «Омікрон» – BA.2. Зараз це поодинокі випадки, проте він викликає занепокоєння через високу контагіозність.

Читайте також: Росія оголосила на завтра навчання із запусками ракет

Раніше вони впливали на армію, а тепер живуть у своєрідній комунікаційній резервації. Tvoemisto.tv вирішило проаналізувати, чим сьогодні займаються клірики Російської Православної Церкви в Україні, зокрема у Львові, і на що вони впливають.

Служба зовнішньої розвідки Естонії заявила, що Росія може розпочати нове вторгнення до України у другій половині лютого. Вони опублікували карту цілей Росії в Україні, серед яких є Львів та Дрогобич. 

Читайте також: Де пройти курси першої домедичної підготовки у Львові 

Тернопільський апеляційний суд 18 лютого оголосив вирок у справі шести львівських ТОРівців, яким попередньо присудили по вісім років в’язниці. Їх звинувачували у смерті 22-річного Володимира Клима, який помер під час перевірки у гральному закладі – він поклав до рота пакетик з канабісом та задихнувся.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!