Заступника директора Львівського аеропорту затримали на хабарі

4769 0
Заступник керівника львівського аеропорту вимагав хабар у київського ТОВ «Акрол груп».
фото: irivne.info

фото: irivne.info

Заступник гендиректора з питань експлуатації ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» Роман Зазуляк вимагав 40 тис. грн за підписання актів виконаних робіт з ремонту приміщення аеровокзалу з київського ТОВ «Акрол груп». Про це повідомляє lviv.nashigroshi.org.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментував інцидент:  «Свята закінчилися. Для заступника гендиректора з питань експлуатації ДП "Міжнародний аеропорт Львів" імені Данила Галицького" Зазуляка - несподівано прикро»

Читайте також: Чому Львів опустився у рейтингу міст на 9-те місце?

СБУ спільно з прокуратурою Львівської області затримали Романа Зазуляка в кав’ярні поруч з аеропортом. Саме тоді він отримував хабар. Зазуляк вимагав гроші за підписання актів виконаних робіт з ремонту приміщення аеровокзалу.

Хабар стосувався роботи, які виконувало київське ТОВ «Акрол груп». Підприємство працює  з аеропортом з кінця 2016 року. На даний час отримало від нього 5 підрядів на загальну суму 2,6 млн грн.

Фото з соціальних мереж

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!