Завод на Львівщині постачатиме меблі у вісімдесят країн світу

13155 0
25 травня у с. Лозина Яворівського району відбудеться відкриття нового корпусу меблевої фабрики данської компанії «Крагелюнд Феніче Холдинг та Інновейшн Лівінг».
фото: interiors.kiev.ua

фото: interiors.kiev.ua

Як повідомляє прес-служба ЛОДА, підприємство спеціалізується на виробництві м’яких меблів та за більш ніж вісім років своєї діяльності стало одним з найбільших експортерів продукції в регіоні.

На 2017-й рік загальна вартість залучених інвестицій на підприємство складає 3 338 154 доларів. Продукція компанії постачатиметься у 80 країн світу.

Як раніше прокоментував директор підприємства Назар Притула, тут виготовлятимуть м’які меблі різної конфігурації для європейського ринку. “Нові потужності дадуть можливість створити нові робочі місця. І ми плануємо збільшити кількість працюючих на заводі з 60 до 200 осіб”, – додав він.

Зазначимо, що підприємство із виробництва м’яких меблів на Яворівщині розпочало роботу ще у 2008 році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!