Зеленський подякував львів’янам за увагу та підтримку. Відео

3820 0
Президент, за день перебування у Львові, відвідав бійців у шпиталі, хлопців та дівчат в Академії сухопутних військ та вшанував полеглих у війні на Личаківському кладовищі.
Фото: ОП

Фото: ОП

Після зустрічі у Львові Президента України Володимира Зеленського з главою Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом та генеральним секретарем ООН Антоніу Гуттереш, яка тривала сьогодні упродовж дня, глава держави подякував львів’янам за велику увагу та підтримку.

Читайте також: Президент Зеленський на Львівщині відвідав поранених захисників

«Хочу подувати Львову, усім львів’янам за увагу, затишок, емоційну підтримку, яка відчувалася протягом дня», – сказав Володимир Зеленський, перебуваючи у Палаці Потоцьких.

Президент у відеозверненні зазначив, що відвідав хоробрих і сильних захисників, які відновлюються після поранень у шпиталі та подякував лікарям, які роблять все, щоб якнайшвидше відновити здоров’я наших воїнів.

Читайте також: У Львові зустріли президента Туреччини. Фото

За словами Володимира Зеленського, він був радий бачити хлопців і дівчат, які навчаються в Національній Академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного. Було приємно почути, що є все більше охочих стати офіцером української армії.

Також президент сьогодні вручив нагороди найкращим воїнам, а під час спеціальної церемонії на Марсовому полі, що на Личаківському кладовищі, вшанував пам’ять усіх, хто віддав життя за незалежність.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський перебуває у Львові з робочим візитом. Тут він проводить зустріч з главою Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом та генеральним секретарем ООН Антоніу Гуттереш, який приїхав вчора, 17 серпня.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!